13 Grudnia 1981 - HYdE PaRK

Strona 6 z 9    [ Posty: 89 ]

Napisano: 15 gru 2010, 15:09

a...
he he
kompleksy to chyba Ty masz.

Zresztą nie ma to większego znaczenia. Przynajmniej dla mnie.
~Łukasz

Napisano: 16 gru 2010, 21:59

Gwizdy po przemówieniu Komorowskiego

Dążymy do jedności całego narodu, ale pragniemy tej jedności opartej o prawdę i o trwałą pamięć - mówił prezydent Bronisław Komorowski podczas uroczystości z okazji 29. rocznicy pacyfikacji kopalni Wujek. Po zakończeniu przemówienia rozległy się gwizdy. Z kolei szef Solidarności Piotr Duda stwierdził w swoim przemówieniu: - Wojciech Jaruzelski i Czesław Kiszczak mają na rękach krew górników z \"Wujka\".

https://wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title, ... caid=1b6e4
~Ktoś

Napisano: 18 gru 2010, 9:12

Towarzysz Generał
https://vimeo.com/10733090
~Pamiętamy

Napisano: 18 gru 2010, 15:45

Krew, która bynajmniej nie przeszkadza obecnemu prezydentowi witać się serdecznie z W. Jaruzelskim.
Co tam ofiary grudnia 70, czy Stanu Wojennego. Wydaje się, że faktycznie nie mają one żadnego znaczenia dla obecnego prezydenta, skoro głównego winowajcę nadal rehabilituje.

Właściwie B. Komorowski to nie jest żadnym moim prezydentem. Ani ja go nie wybierałem i nie wybrałem, ani mi nie odpowiada jego sposób prowadzenia polityki, a przy okazji różnię sie od niego zupełnie rozumieniem podsatwowych watości. Czy muszę się cieszyć z tego, ze kraj w którym mieszkam ma takiego prezydenta? Nie. Wszystko w tematcie.

Ja się dziwię, że ludzie na wybrzeżu potraktowali go tak łagodnie. Cóż, może już są zindoktrynowani przez ostanich kilkanaście lat.
~Łukasz

Napisano: 18 gru 2010, 18:33

No jasne powinni do niego strzelać. Wtedy byłbyś Łukasz zadowolony. Jakaś paranoja niektórych opętała. Siekiery w oczach i mohery na głowach.
~do powyżej....

Napisano: 18 gru 2010, 19:08

Nie strzelać, nie siekiery... to komuniści tak działali wprowadzając i konserwując władzę ludową w PRL. Mordowali opozycję itd.

Zwyczajnie szanować poległych, zamordowanych, z pogardą dla szpiclów, katów, tchórzy.

Fakt ZGODA BUDUJE ;)

https://niepoprawni.pl/blog/196/jako-i-m ... winowajcom
~Pan Cogito

Napisano: 18 gru 2010, 21:03

Panie Cogito
prezydent Komorowski właśnie \"wyraził pogardę\" dla Jaruzelskiego, gdy raem polecieli do Moskwy na defiladę, czy podczas spotkania w RBN. To jest dla mnie tak wyraźny obraz obłudy tego człowieka, że jemu trudno życzliwie rękę podać. Można powiedzieć \"Dzień dobry\", bo dobrego dnia winno się życzyć każdemu, ale ja rękę podaję tylko ludziom którzy mają honor i szacunek do drugiego człowieka.

Widział to kto, żeby zgodę na obłudzie zbudować?
~Łukasz

Napisano: 18 gru 2010, 21:17

Chyba nie zrozumiałeś moich intencji?
Myślę dokładnie tak jak Ty.

~Pan Cogito

Napisano: 18 gru 2010, 21:21

ale ty łukaszku mało rozumiesz... jednak to żadne zaskoczenie, bo cóż może pojąć twój ciasny czerep?
~perkoz

Strona 6 z 9    [ Posty: 89 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem