Brak empatii u pracowników socjalnych - HYdE PaRK

Strona 3 z 6    [ Posty: 58 ]

Napisano: 27 lut 2013, 13:48

He he he może dlatego że część starych studiów nie miała do niedawna i musieli sie \"dokształcić\" he he
~młody

Napisano: 27 lut 2013, 13:51

Kiedy ja po studiach byłam to Ty zapewne w powijakach byłeś.
I z czego zęby suszysz.
~Iza

Napisano: 27 lut 2013, 13:52

Dać młodym pracę a nie robić z MOPSÓW mauzoleum Lenina!!
Wtedy będzie i empatia i większa wrażliwość.
Skończy sie olewanie.
~młody

Napisano: 27 lut 2013, 13:54

teraz to każdy głupek studia może sobie skończyć, a później wytyka innym, że nie mają. tylko żeby taki dyplom-sryplom określał jeszcze wartość człowieka...
~p

Napisano: 27 lut 2013, 13:56

Święta prawda teraz studiować i jeszcze zaocznie to bajka.
~Iza

Napisano: 27 lut 2013, 13:58

młody ... chcieć to nie zawsze móc wiesz. Fajnie, że jesteś młody, pełen wigoru i zapału i jeszcze nie wypalony zawodowo. Zobaczymy jak długo - jeżeli oczywiście pracujesz jako pracownik socjalny, masz wór z kasą bez dna i możliwości.
Pozdrawiam Renata 42 lata :)
~Renata

Napisano: 27 lut 2013, 13:58

Ja znam też starszych baardzo fajnych socjalnych ale są to ludzie z powołania a nie z przypadku .
Nie ma co generalizować- wiek może i ma jakiś wpływ na pracę ale nie oceniajmy tego tylko po tym kryterium. Potrzeba i młodych - bo dają powiew świeżości , inne spojrzenia na pracę socjalną i starszych- bo maja doświadczenie i wiele widzieli.
Prawda jest taka, że wiele osób jest z przypadku i oni zazwyczaj psują wizerunek socjalnych.
~Aluś

Napisano: 27 lut 2013, 15:06

Do młodego:
znam i starych i młodych, którzy olewają wszystkich i wszystko oraz znam solidnych i starych i młodych
~z-ca

Napisano: 27 lut 2013, 15:21

Może socjalni powinni mieć szkolenia interpersonalne które nauczyłyby ich troche \"ludzkiego\" podejścia do klienta.
~xyz

Napisano: 27 lut 2013, 15:29

Iza, dziwne zadajesz pytanie, dlaczego ta kobieta nie pracuje. Przy 4 dzieci??
~Agata

Strona 3 z 6    [ Posty: 58 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem