coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 25 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 26 lis 2009, 20:27

W filmie \"Królowa Bona\" dwaj doradcy króla prowadzą rozmowę, jeden poucza drugiego drugiego \" w Polsce trzy są dobra ogólnie dostępne: oddychać, wzdychać i zdychać\".
~dzibar

Napisano: 01 gru 2009, 1:11

Z wniosku klienta: \"mam prostotę i chory gręgosłup\". Ten sam klient wpada rano w poniedziałek i mówi do mnie: \" co mam zrobić - jak rano wstaję to mam miekkiego\"...
~ela

Napisano: 17 gru 2009, 12:46

~podopieczna- nie tacy z was prości ludzie , masz pewnie sąsiadów i koniec u nas was jest masa, no i właśnie z szacunkiem do każdego nawet nas ponoć \"darmozjadów\" a na dodatek ostanio mój kilent do nie \"pani potrzyma mi . ten ....... no .... tego ....... okulary bo spadywują\"
~aśka

Napisano: 23 gru 2009, 16:25

Z wniosku klienta :
\"Zwracam się z prośą o udzielenie mi zasiłku pieniężnego na zakup żywności oraz innych środków spożywczych używanych na codzień do spożycia\"
:)
~Dorota

Napisano: 28 gru 2009, 16:03

Z wniosku klienta:

\"Nie mam szczego żyć\"
:)
~Dorota

Napisano: 12 sty 2010, 23:17

List blondynki:
Pisze do ciebie tych parę linijek,żebyś wiedział,że do ciebie pisze.Jak ten list dostaniesz,to znaczy,że do ciebie doszedł.Jak go nie dostaniesz,to daj mi znać,to go wyśle jeszcze raz.Pisze do ciebie wolno,bo wiem,że nie potrafisz szybko czytać.
Niedawno tata przeczytał w jakiejś gazecie,że najwięcej wypadków zdarza się kilometr od domu,więc przeprowadziliśmy się trochę dalej.Mieszkamy teraz w fajnej chałupce,jest tu pralka,choć nie jestem pewna,czy się nie zepsuła.Wczoraj wrzuciłam do niej pranie,pociągnęłam za sznurek i pranie gdzieś wsiąkło.Pogoda nie jest najgorsza,w zeszłym tygodniu padało tylko 2 razy, za pierwszym razem 3 dni,a za drugim 4.Co do kurtki,którą chciałeś wujek Piotr powiedział,że jak ci ją poślę z guzikami,to będzie dużo kosztować,bo guziki są ciężkie.Dlatego oderwałam guziki i włożyłam do kieszeni.
Twoja siostra Julka,która wyszła za mąż,w końcu urodziła, nie znamy jeszcze płci,więc ci nie powiem czy jesteś ciociom czy wujkiem.
Gorzej z twoim bratem Jankiem, zamknął samochód i zostawił w środku kluczyki.Musiał iść do domu po drugi komplet,żeby nas wyciągnąć.
twoja mamusia Dusia.
PS chciałam ci włożyć do listu parę złotych,ale już zakleiłam...
~power

Napisano: 21 sty 2010, 12:39

W pociągu siedzą: Polak, Czech, zakonnica i modelka. Pociąg wjeżdża do tunelu, jest ciemno i słychać trzask. Po wyjeździe z tunelu Czech trzyma się za szczękę. Zakonnica myśli... było ciemno złapał modelkę za kolano no i ta mu przywaliła. Modelka myśli....było ciemno chciał mnie złapać za kolano złapał zakonnice no i ta mu przywaliła. Czech myśli... Polak złapał modelkę za kolano a ta przez pomyłkę mi przywaliła. Polak.....zaraz kolejny tunel więc znowu będę mógł przyj...ć Czechowi!!
~........

Napisano: 28 sty 2010, 15:56

hi hi
~Jolka

Napisano: 26 lut 2010, 13:49

uzasadnienie wniosku o pomoc: bo żyję z nieodwracalnie starym mężem.
~b.bara

Strona 25 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem