Napisano: 16 lip 2015, 18:23
Kto się lubi, ten się czubi...ludzie, którzy często przy innych się sprzeczają, w rzeczywistości darzą się sympatią... z tego co widzę, doszło do ostrej wymiany zdań między użytkownikami forum z silną osobowością... wprowadziłem korektę do katalogu słów, których da się swobodnie używać na forum ops.pl. Gorący temat, to i gorąca dyskusja. Na tym forum było przynajmniej kilka "love" i nawiązało się wiele sympatycznych relacji, wrogich relacji również...lat temu już wiele, kobieta, której jeden z użytkowników forum złamał serce, a okazał się później wrednym draniem, zaczęła go nękać spamem wpisów na forum... mnie kiedyś, dawno temu, udało się tu znaleźć "bratnią duszę" z Krakowa, albo Ona mnie znalazła, albo w ten sposób dane było nam się poznać? Jestem chyba jednym z najstarszym użytkowników tego forum, przed zalogowaniem do nowszej jego wersji w roku 2005, byłem użytkownikiem wcześniejszej jego wersji od roku 2002 albo 2000? W pierwszych latach swojego istnienia portal OPS.pl korzystał z darmowej wersji forum dyskusyjnego, udostępnianej przez usługodawcę Nethit z USA. Początkowo forum ops.pl miało jeden dział ogólny, z biegiem lat tych działów przybywało. To bardzo stare forum często się "zawieszało" - przestawało być dostępne, po wyczerpaniu darmowego transferu danych, sytuacja uległa poprawie, kiedy forum zaczęło być obsługiwane przez serwer Portalu OPS.pl (kilka lat przed rokiem 2005).