Czy można od tak zlikwidować Kartę w placówkach? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 3 z 7    [ Posty: 68 ]

Napisano: 21 mar 2011, 23:46

Uderz w stół a wiadomo co się odezwie.
Czy ja w jakimś momencie napisałam coś takiego o czym Ty napisałeś teraz??Skąd wiesz,że tak myślę??No ale przynajmniej wiadomo co Ty byś myślał będąc na miejscu osób z KP.
Ja stwierdziłam tylko pewien fakt.Wiem na jakich warunkach pracuję i to akceptuję.Wiem też,że osoby na KN są zatrudnione na innych warunkach bo wtedy tak zatrudniano.I to wszystko etatysto.
Acha..naprawdę etatysto nie musisz się posiłkować słowami w stylu:\"A przy okazji Kasiu może sama na ochotnika w ramach obniżania kosztów zrezygnujesz z połowy swojego wynagrodzenia i przekażesz te pieniądze na utrzymanie domu dziecka? Byłby to miły gest i na pewno został by doceniony.\"
Swoją drogą jak Ty byś z połowy wynagrodzenia zrezygnował to oszczędności byłyby większe.Widzisz takie stwierdzenia to miecz obosieczny.

~Kasiuk

Napisano: 22 mar 2011, 11:23

No i mamy polskie piekiełko!!!!
~Jacek

Napisano: 24 mar 2011, 18:30

Uważam, że nie tylko można ale nawet TRZEBA!
~Jarek.

Napisano: 25 mar 2011, 14:21

A ja uważam, że trzeba zmniejszyć o połowę pobory Jarka!
~starymen

Napisano: 25 mar 2011, 14:43

Jak wszystkim, to wszystkim! Co to jest, żeby ktoś miał więcej niż 1500 brutto! Wszystkim, którzy w pomocy społecznej zarabiają więcej powinno się zabrać, bo generują koszty!!!!
~etatysta

Napisano: 25 mar 2011, 16:58

wielkie rzeczy, będziecie pracować 34 godziny bezpośrednio z dziećmi, i mieć 26 dni urlopu....zamiast 35....to taka tragedia???mieliście kartę i narzekaliście jak to wam ciężko, teraz będziecie jeszcze bardziej narzekać...kto wam kazał tam pracować??jak się nie podoba to to trzeba szukać innej pracy
A jeszcze...będziecie mieć tylko jeden weekend w miesiącu wolny- biedactwa...zmykajcie szybko na urlopy zdrowotne...macie ostatnią szansę....ale zyskacie będziecie bardzo pożądanymi pracownikami dla waszych pracodawców!
Przepraszam za sarkazm, ale nikt z nas nic nie zrobił przez lata, palcem nie kiwnęliśmy...a teraz czekamy na cud...cudu nie będzie- niestety
żegnaj karto!
~Beata

Napisano: 25 mar 2011, 17:34

Nareszcie!!!Papa karto!!!!I pensja mniejsza!!!!!!!
Zobaczycie jak to jest na KP.
~B.

Napisano: 25 mar 2011, 18:14

papa domowi dziecka! Niech pracują ci co muszą bo nigdzie indziej innej normalnie płatnej pracy nie dostaną. Jak ktoś chce to niech się poniża, ja nie. Jeszcze tylko urlopik zdrowotny i ..... nic więcej mnie tu nie trzyma. Średnią krajową zarobię nawet kafelki kładąc. A wy z KP cieszcie się i zapomnijcie o podwyżkach, bo co teraz co powiecie zawistnicy jak nie będzie tych lepiej zarabiających? I po co wam pensje podnosić, jak byście nawet za darmo do roboty przyszli? A jak nie Wy to ktoś inny....
~etatysta

Napisano: 25 mar 2011, 18:57

Tych niektórych lekarzy i kombinatorów co dają urlopy zdrowotne zdrowym do zakładu karnego wsadzić powinni.Fajne nasze państwo jak zdrowi na urlopach zdrowotnych doją podatników.Fajny jesteś etatysta.
~Bacha

Napisano: 25 mar 2011, 19:26

oj sie grubo mylisz etatysto!za 2500 brutto nie ma chetnych do pracy na KP a co dopiero za 1500!!!powodzenia w kładzeniu kafelek
~zosia

Strona 3 z 7    [ Posty: 68 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x