czy Zespół może - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 3 z 9    [ Posty: 82 ]

Napisano: 22 lip 2015, 18:54

słusznie.
Ważnym jest bowiem, aby umieć poprawnie inerpretowac nie tylko zapis prawny.
Pozdrawiam.
ps. Wieczór skończy się nad ranem. I związany jest z inerpretacją prawa. Ale to dobrze.
Emilka.

Napisano: 22 lip 2015, 20:44

zatem owocnych interpretacji zycze:)
junior

Napisano: 23 lip 2015, 4:22

"Scio me nihil scire"-doszłam do wniosku..
Wstawać już świta!!. Teraz ja idę spać.
Emilka.

Napisano: 23 lip 2015, 7:46

wiec mamy kolejny dzień by cos zmienić w twojej sentencji Emilka może ten przyniesie cos nowego nie koniecznie tylko pytania:)
junior

Napisano: 23 lip 2015, 14:33

Niektórzy już wstają, inni się dopiero kładą :)
Iwan
Praktykant
Od: 17 lip 2015, 9:43
Zajmuję się:

Napisano: 23 lip 2015, 15:02

A jeszcze inni sie wogóle nie kładą:)) bo nie warto im wstawać:))
junior

Napisano: 23 lip 2015, 15:20

(..) i skąd można mieć pewność, że całe twoje życie nie jest snem...;)
Emilka.

Napisano: 23 lip 2015, 15:29

otóż to.... nie wiesz :) łatwo się zagubić i zatracić w snie a okazać sie może że to szara rzeczywistosc:) lepiej uważać i z respektem podchodzić do tego co się widzi i co robi;)):)
junior

Napisano: 23 lip 2015, 15:48

..a ja tam się we śnie i w życiu zatracam.. gubię się, odnajduję i znowu zatracam.;)
Brak mi tego onieśmielenia- co do tego, co się widzi i co się robi. Tak metaforycznie pan to nazwał.
Chwileczkę ! ale co to! o przemocy miało być w tym dziale ;)

ps. Ja jestem w pracy - ale pan nie powinien iść już do domu? I proszę podejść z respektem.;) no.
Emilka.

Napisano: 23 lip 2015, 17:09

Nawet gdybym był w domu w tamtej godzinie to i tak nie zwalnia mnie z czujności obserwacji forum... :) a może w danej chwili ktoś się ,,zagubi" i bedzie potrzebował ukierunkowania... hmmm. tak jak w sytuacjach przemocowych.. ktos bładzi, ktos próbuje go ukierunkować czasem z lepszym a czasem z gorszym skutkiem dla któregoś z nich... tak wiec to ma się do przemocy w tym poście..:)
ps. Jest pani chyba administratorem i widzi IP komputera z którego nadaje:)) no ale cóż.. nie raziło by mnie to bo w słusznych sprawach to wykorzystuje:) a jesli nie administrator to... gratuluje spostrzegawczości:)
junior

Strona 3 z 9    [ Posty: 82 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x