słusznie.
Ważnym jest bowiem, aby umieć poprawnie inerpretowac nie tylko zapis prawny.
Pozdrawiam.
ps. Wieczór skończy się nad ranem. I związany jest z inerpretacją prawa. Ale to dobrze.
otóż to.... nie wiesz łatwo się zagubić i zatracić w snie a okazać sie może że to szara rzeczywistosc:) lepiej uważać i z respektem podchodzić do tego co się widzi i co robi;)):)
..a ja tam się we śnie i w życiu zatracam.. gubię się, odnajduję i znowu zatracam.;)
Brak mi tego onieśmielenia- co do tego, co się widzi i co się robi. Tak metaforycznie pan to nazwał.
Chwileczkę ! ale co to! o przemocy miało być w tym dziale ;)
ps. Ja jestem w pracy - ale pan nie powinien iść już do domu? I proszę podejść z respektem.;) no.
Nawet gdybym był w domu w tamtej godzinie to i tak nie zwalnia mnie z czujności obserwacji forum... a może w danej chwili ktoś się ,,zagubi" i bedzie potrzebował ukierunkowania... hmmm. tak jak w sytuacjach przemocowych.. ktos bładzi, ktos próbuje go ukierunkować czasem z lepszym a czasem z gorszym skutkiem dla któregoś z nich... tak wiec to ma się do przemocy w tym poście..
ps. Jest pani chyba administratorem i widzi IP komputera z którego nadaje:)) no ale cóż.. nie raziło by mnie to bo w słusznych sprawach to wykorzystuje:) a jesli nie administrator to... gratuluje spostrzegawczości:)