Napisano: 29 lip 2013, 16:32
~~ruah wmawianie mi na chama twoich opinii i racji przy jednoczesnym obrażaniu mnie i wmawianiu oziebłosci oraz, ze oczerniam kosciol bo mi spedy nie odpowiadają to przegiecie, ja nie potrzebuje pouczeń bo pilnie uczyłam sie na lekcjach religii, miałam rodzicow, którzy wskazali mi drogę przez swoja postawę w życiu, a kiedy zmarli ja sama szukałam i odnalazłam dla siebie własciwa droge.
Nie odpowiadaja mi obecne ruchy i mam swoje zdanie na ten temat, wyrazilam swoja opinię, podoba mi sie postawa Papieża Franciszka, ktory wspaniale odnalazł sie w patologicznej rzeczywistosci afer zwiazanych z kosciołem, natomiast dla mnie spedy to socjotechnika i manipulacja i jest to moja prywatna opinia na ten temat.
Tobie to odpowiada - mnie nie; mam wolna wole i wybieram, lubie płynność, tak byłam wychowana i nie odpowiada mi urabianie ideologii do wszystkiego co dzieje się wokól na tym świecie, gdzie wszystko trzeba \"zwarzyc, zmierzyć\". Niektóre gesty wiecej mówia niz słowa, a ja je rozumiem i to mi wystarczy.
Kiedyś mowiono, że nadgorliwosc jest gorsza od faszyzmu i ja to tak postrzegam
Dzidka