Dobrze że kler strzela sobie w kolana. Szybciej upadnie. - HYdE PaRK

Strona 7 z 14    [ Posty: 133 ]

Napisano: 29 lip 2013, 16:43

normalne ględzenie dzibarowatej niedouki.

że sie wkleję
~i...

Napisano: 29 lip 2013, 16:49

dzibar czytaj - chodzi o to że nie znasz tematu a gadasz swoje mądrości co mają sie jak pięść do oka.
Panowie skończcie dyskusję z tą Panią bo szkoda nerwów
~aleks

Napisano: 29 lip 2013, 16:50

skończyłem :)
~ruah

Napisano: 29 lip 2013, 17:07

Ja byłam na stadionie i było ,, Pękinie \". Osoby, które piszą na zasadzie skojarzeń stadion = spęd nie powinny się wypowiadać krytycznie. To tylko świadczy o ,, ciasnym rozumku \" bo ja nie wiedząc o co chodzi właśnie chciałabym sprawę dogłębnie poznać aby móc się wypowiedzieć.
Przykro mi, ale twoja pisanina dzibar nasuwa mi tylko jedno skojarzenie ,, MOHEROWY BERET \"
tak ciebie niestety postrzegam z obserwacji ale miałam być szczera więc jestem, za co cie z góry przepraszam bo pewnie myślisz o sobie zupełnie inaczej ( ale tak to niestety wygląda )
~becia

Napisano: 29 lip 2013, 17:15

i jeszcze jedno: faryzeusze i saduceusze też byli bardzo biegli w piśmie i mowie ( jak to ujęto wyżej \"bardzo dobrze zorientowani (czytaj uformowani ) katolicy\" a Jezus nazywał ich nie bez przyczyny plemieniem żmijowym, obłudnikami - i o tym wszak mowa
~dzibar

Napisano: 29 lip 2013, 17:23

od sasa do lasa koleżanko socjalna. Z tymi uczonymi w piśmie to ty mi się bardzo kojarzysz bo strasznie stwardniałaś w tym swoim nijakim katolicyzmie. Ty tylko morały prawisz, źdźbło w oku bliźniego wyszukujesz a od wiosny kościoła uciekasz jak diabeł od świeconej wody. Europa na takiej nijakiej wierze tak sie przejechła że stała się laicka - zabrakło powiewu ducha. Nic spontaniczności, zero radości a czy ty kiedyś poniosłaś Jezusa innym, czy mówiłaś o nim ( poza forum ), czy przekazałaś komuś radość ze zbawieia które On nam wysłużył?
~feniks

Napisano: 29 lip 2013, 17:31

~~becia widać ( 15:07) jak tobie pomogły te rekolekcje skoro masz takie projekcje
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 29 lip 2013, 17:35

~~feniks właśnie o tym pisałam (14:32), że ja to miałam na codzien bo tak bylam wychowana, a wy potrzebujecie spędow - i na tym polega różnica:)))))))))))))))))))))))
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 29 lip 2013, 17:43

~~i jeszcze jedno feniks faktem jest, że moja obecna sytuacja katolika i pracownika socjalnego nie jest łatwa ( obie wystawione na próbę) ze względu na sprawy sądowe, ale faktem jest, że na tej ziemi nie ma już świętości, a kto pracuje ten niestety chciał czy nie pobrudzi sie
Dzidka
dzibar
Specjalista
Zajmuję się:

Napisano: 29 lip 2013, 17:46

To sie nazywa zapaskudzenie wątku.
~Adam

Strona 7 z 14    [ Posty: 133 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem