Papież postąpił bardzo słusznie, gdyż trzeba pozbawić lewaków amunicji. Ja nie zaprzeczam, że przypadki pedofilii zdarzają się wśród duchowieństwa ale skala tego procederu nie jest taka, jak utrzymują lewacy. Dlatego najlepsze co mógł zrobić papież to stworzenie komisji do wyeliminowania zboczeńców z KK.
Posłowie PiS-u wystąpili z zapytaniem do ministra sprawiedliwości o informację jakie zawody wykonywali skazani za pedofilię. Zamiast konkretnej odpowiedzi uzyskali mętne wypociny w rodzaju \"około\" \"nieznana liczba\". To skandal i celowe działanie gdyż z niecałych dwóch tysięcy osób nie trudno jest sporządzić statystykę reprezentowanych zawodów. Jak widać lewactwu bardzo jest na rękę ukrywanie profesji pedofilów, by nadal mogli atakować księży i publicznie linczować KK choć dobrze wiedzą, że to nie osoby duchowne stanowią większość wśród pedofilii.
Hipokryzję lewaków obnażyła w Sejmie Kaja Godek. Gdy zdaje się posłanka Nowicka zapytała ją przy okazji dyskusji na temat zmiany w prawie do dokonywania aborcji: \" a co z ciążami z gwałtu, czy kobiety mają być karane powtórnie poprzez przymus urodzenia takiego dziecka?\"
Kaja Godek odpowiedziała bardzo spokojnie: \"Nic. Nic, ponieważ z oficjalnych statystyk wiadomo, że od czasu obowiązywania ustawy, nie było przeprowadzonej ani jednej aborcji dziecka poczętego w wyniku gwałtu\".
Trzeba było zobaczyć twarz posłanki Nowickiej. Przecież ona niemal w każdej dyskusji epatuje tymi ciążami z gwałtu. Jak widać rzeczywistość sobie a lewackie aktywistki sobie. Więc czy komuś takiemu mogę uwierzyć, że gender to jedynie walka o równe prawa dla kobiet? Tej kobiecie i jej świcie nigdy w życiu nie uwierzę w żadne słowo.
Natomiast lewacy idą w zupełnie odwrotnym kierunku. W ramach gender oferują społeczeństwu propagowanie degeneracji.
Tak więc trafiłeś kulą w płot z tym swoim wpisem.
Ja czekam kiedy lewacy powołają w Polsce komisję do rozliczenia zbrodni komunistycznych z okresu PRL. Bo jak to zwykle bywa widzi się drzazgę w cudzym oku a belki we własnym nie. Lecz coś mi się wydaje, że prędzej doczekam się gruszek na wierzbie.
Chrystus zwycięży!