Gender - HYdE PaRK

Strona 43 z 43    [ Posty: 430 ]

Napisano: 18 kwie 2015, 13:31

Tak lewica walczy z pedofilią:

Guru lewicy Daniel Cohn-Bendit ujawnia w „Wyborczej”, że nie napisze nowej autobiografii. Bo nie przepracował pewnych wątków…
"... W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem… ..."

Cały tekst:

https://wpolityce.pl/polityka/156274-gur ... ych-watkow

Czy można mieć jeszcze wątpliwości, że lewica dąży m.in. poprzez rewolucję gender do legalizacji pedofilii?
papusza

Napisano: 18 kwie 2015, 13:53

Pojeby są wszędzie. To nie zależy od sił politycznych.
Znam fajnych prawiczków. Nie warto szufladkować i generalizować.
Ares

Napisano: 18 kwie 2015, 14:29

Otóż całkowicie błędna konkluzja. Program KK nastawiony jest na moralność, etykę, godność człowieka. I tutaj rzeczywiście można mówić, że "coś się zdarza".
W pierwszym przypadku jest to rzeczywiście kwestia odstępstwa od wyznawanych zasad, w drugim nie można mówić o incydentalności, gdy programowo dąży się do legalizacji pedofilii i rozwiązłości seksualnej.
papusza

Napisano: 18 kwie 2015, 14:53

Moralność i etyka w KK?
Hahahaahahahahahahah!!!

Ks. Gil się zaśmiał w więzieniu;)
Ares

Napisano: 18 kwie 2015, 15:34

A Cohn-Bendit, Polański i ich pozostali ideologiczni bracia nadal na wolności! Podobnie żaden polski komunistyczny zbrodniarz nie został skazany. To jest ta różnica.
paciao

Napisano: 18 kwie 2015, 15:36

Oto wzorce Aresa:

"... Czy wiecie, jak mała dziewczynka w wieku pięciu i pół roku zaczyna was rozbierać to fantastyczne… To fantastyczne, bo to jest gra, to jest gra…absolutnie erotyczna, maniakalna ..."

Zrób porządek w swojej formacji. Wyjmij belkę ze swojego oka zanim zabierzesz się za drzazgę w cudzym.
paciao

Napisano: 24 kwie 2015, 17:17

https://www.fronda.pl/a/terlikowska-karm ... 50465.html
Haahahahahahaha!!!
Pojechali jak aktorzy grający w Golgocie picnic:)
Nie brać tego dosłownie.
Ares

Napisano: 28 kwie 2015, 15:20

Obrazek
chrześcijanin

Napisano: 29 kwie 2015, 22:52

Chrześcijanin tej fotki powyżej, raczej nie wkleił.
Andrzej

Napisano: 24 kwie 2022, 12:31

Jak widze temat Gender to gorąco mi się robi :roll:
Jest taka piosenka od twórców "Łydka Grubasa" możecie sobie sprawdzić :)

Od: 24 kwie 2022, 12:29
Zajmuję się: ps

Strona 43 z 43    [ Posty: 430 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x