I ty możesz zostać Indianinem - HYdE PaRK

Strona 4 z 4    [ Posty: 40 ]

Napisano: 08 lut 2017, 14:49

Pan pisze
"Cytowanie na oślep wyszukanych na cito w necie cudzych wypowiedzi nie posuwa rozmowy do przodu. " Proszę się pilnować z krytycznymi komentarzami, nie będąc samemu w porządku.
ps. cytaty zazwyczaj są cudze, objętość tekstu świadczy o szacunku dla Pana jako rozmówcy z mojej strony, tj. poświęconym czasie - 15 minut.

dziękuję.
[ Anioł**]

Napisano: 08 lut 2017, 15:57

Jestem nie w porządku? Nie histeryzuj. Poza ogólnikiem, że mam pracować nad stylem i estetyką wypowiedzi nic więcej przełomowego nie wniosłaś. Nb. można do woli cytować samego siebie. Dziękuję za okazany szacunek, był mi należny. Jednak " Proszę się pilnować.. "zabrzmiało jak groźba. Znów sprzeczność. Szanuj najpierw siebie - będziesz bardziej wiarygodna w okazywaniu szacunku innym. Pozorna uprzejmość i ogłada pęka jak bańka mydlana pod wpływem nieradzenia sobie z emocjami lub argumentami adwersarza.
plus

Napisano: 08 lut 2017, 16:10

Szanuję Pana za wytrwałość( te docinki to żart) i chętnie bym kontynuowała rozmowę, proszę mi wierzyć ale argumentów nie dostarczył Pan żadnych w dyskusji. Wycofał się. Bardzo obiecująco się zapowiadało. Pan ma coś do powiedzenia. Bez dwóch zdań. Mylnie Pan założył,że ja chce narzucać swoje poglądy, wyśmiewam światopogląd Pana, itp. Nic podobnego. Ciekawa byłam Pana myślenia, postrzegania pewnych nurtujących mnie spraw.

ps. Pan pisze "Dziękuję za okazany szacunek, był mi należny " . Kapitalny tekst i świadczyć może o ciekawej osobowości. Poważnie. Bezczelnie fajny :)
[ Anioł**]

Napisano: 08 lut 2017, 17:00

Jeszce raz dziękuję, tyle pochlebstw. Nie trzeba było.
Rozczarowanie? Zdarza się. To kwestia niefortunnie ulokowanych nadziei. Może jeszcze coś nam się uda w przyszłości.
Tymczasem z powodu frustracji i wyczerpania rzeczowych argumentów przedmówczyni - pauza.
plus

Napisano: 08 lut 2017, 17:52

Proszę się pilnować vel proszę na mnie uważać. Ileż to już mężczyzn przeczytało na tym forum? Znowu zaczyna się chocholi taniec Emilki vel Anioł. Adam, Junior, Ameba ... . Zapewne jeszcze kogoś pominąłem gdyż nie śledzę wszystkiego dość dokładnie. Wszystko zmienia się a Emilka wciąż ta sama i sama :lol:
Jest takie powiedzenie; Co jest szczytem głupoty? Ciągle postępować taka samo i oczekiwać różnych rezultatów! :lol: :lol: :lol:
Gość

Napisano: 08 lut 2017, 17:59

Plus, zdecydowanie powinieneś docenić te 15 minut, są one bowiem zapowiedzią czegoś dłuższego. Im więcej czasu poświęca tobie Anioł tym mniej ma go dla innych. Szczęściarze ... :lol:
Gość

Napisano: 08 lut 2017, 19:09

Największy as jest jeszcze u mnie w kieszeni. W stosownym czasie go poznacie :roll:
plus

Napisano: 08 lut 2017, 19:37

Też mi as, brak pociągu do kobiet, bo ...
remik

Napisano: 08 lut 2017, 21:39

to wy już od piątego lutego prawiczki z lewiczkami bijacie pianę i toczycie ja z pysków nad zerżniętym przez jakiegoś prawiczka fragmentem wywiadu i to bez podania źródła oraz faktu że to cytata - toście prosto jełopy som
Gość

Napisano: 08 lut 2017, 21:59

A Ty Gość co obserwatorem byłeś czy tez się udzielałeś?
jaa

Strona 4 z 4    [ Posty: 40 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x