Hej jest tu ktoś, bo póki co nie ma żadnego odzewu w sprawie podania. To dla mnie bardzo ważne więc jeśli ktoś życzliwy przeczyta to, to proszę o kontakt na maila [email protected]
to podanie winno być sierowane do Prezesa Sądu Rejonowego w............
.....a w treści coś tego typu \" prosze o przyjęcie w poczet kuratorów społecznych wykonujących orzeczenia w sprawach karnych. Prośbę swą motywuję tym, iż ..........................jaki studia ukończyłas, jakie masz doświadzcenie w pracy resocj. wewntualnie jakie masz plany związane z resocj.\"
podanie takie najlepiej osobiśnie zanieść do zespołu kuratorów w Waszym sądzie (można wtedy porozmawiać z kuratorem zawodowym który ma duży wpływ na wybór kuratorów społecznych)
powodzenia
Dośc fajnie zinterpretowałaś pracę nauczycieli.Ja tez jestem kuratorem społecznym od 2 lat.Zainteresowalas mnie publikacjami na temat pracy kuratora jeżeli to możliwe ja tez chcialabym poznać tytuly i autorów tych ksiażek.Mój adres [email protected] z gory dziekuję
Dośc fajnie zinterpretowałaś pracę nauczycieli.Ja tez jestem kuratorem społecznym od 2 lat.Zainteresowalas mnie publikacjami na temat pracy kuratora jeżeli to możliwe ja tez chcialabym poznać tytuly i autorów tych ksiażek.Mój adres [email protected] z gory dziekuję
witam również pilnie poszukuje takiego zworu Cv i listu motywacyjnego Jesli by ktos zechciał mi przesłac taki wzór to był bym niezmiernie wdzieczny ot mój adre [email protected]