Kurator spoleczny - Wzory pism

Strona 7 z 15    [ Posty: 146 ]

Napisano: 21 wrz 2009, 23:39

proszę przyślijcie mi wzór podania na kuratora społecznego.
[email protected]
~asia

Napisano: 23 wrz 2009, 0:14

Ludzie pomyślcie na jakim wy jesteście poziomie, nie mi oceniać ale bez przesady staracie się o pracę (jaką kolwiek ona by nie była) i nie potraficie napisać listu motywacyjnego , że już nie wspomnę o CV gdzie to są dane indywidualne..przeraża mnie coś takiego..
~Ela*

Napisano: 14 paź 2009, 23:12

witam również pilnie poszukuje takiego woru CV i listu motywacyjnego Jeśli by ktoś zechciał mi przesłać taki wzór to była bym wdzięczna [email protected]
~marzena

Napisano: 28 paź 2009, 0:11

ludzie ratunku! Kuratorami, którzy w swej służbie mają pomagać ludziom, często też w załatwianiu formalnych próśb, podań, wniosków, chcecie zostać, a nie potraficie podania napisać, pójść, zapytać cokolwiek? Może to z lenistwa, żeby nie wkładać w to wysiłku? No to się dowiedzcie, że jak wam się uda, to trzeba będzie ruszyć dupsko bo mailem nie załatwicie problemów dozorowanych, tak naprawdę w tej działce nic mailem nie załatwicie. A nie mniej poważnie, jeśli chcecie gdzieś się dostać wykażcie się kreatywnością. Jak ktoś będzie przeglądał 100 takich samych wniosków, to szanse na zauważenie waszego są nikłe. Zostań kuratorem,a nie kopistą, bo pewnie karty czynności też będą robione ctrlC - ctrlV :)
Pozdrawiam
~KuraTor

Napisano: 12 lis 2009, 23:41

co racja to racja! Weszłam na tę stronę przez przypadek i tragedia!!!!!!!!!!!!Od pewnego czasu czuję powołanie i marzeniem moim jest praca kuratora społecznego.Jestem niestety tylko po średnim,a tu wszyscy po studiach lub w trakcie.Taka myśl przyszła spontanicznie.Jestem\"po studiach\"ale Zycia!!!!!
~baśka

Napisano: 02 gru 2009, 17:36

mam prośbę:czy mógłby mi ktoś wysłać wzór podania na adres [email protected]
Bardzo proszę...z góry dziekuję
~Angelika

Napisano: 04 sty 2010, 21:56

mam prosbe potrzebuje wzor podania na kuratora spolecznego .Bardzo prosze i bardzo dziekuje.moj adres to [email protected]
~Emila

Napisano: 16 sty 2010, 23:52

kuratorem społecznym dla rodzin i nieletnich jestem trzeci rok. Mam wykształcenie pedagogiczne. pracę swoją traktuję w kategoriach pracy społecznej. Czasem praca jest bardzo trudna i wymaga umiejętności z dziedziny psychologii, prawa ale też dużo umiejętności organizacyjnych, których brakuje moim podopiecznym. Zdarza mi się również pomagać małoletnim, z rodzin którymi się opiekuję, w nauce. dochodzą jeszcze sprawozdania. Ostatnio pisałam pozew o obniżenie alimentów.
Praca ta jest dużym wezwaniem. Brak jest solidnych szkoleń.
Ryczałty tez są minimalne, a żeby dojechać do podopiecznych muszę korzystać z samochodu.
~gabrysia

Napisano: 21 sty 2010, 2:42

czy ktoś zna stawki (przedział) w Warszawie???
~katarzyna

Napisano: 28 sty 2010, 1:08

Mam prosbe potrzebuje wzor podania na kuratora spolecznego .Bardzo prosze i bardzo dziekuje.Moj adres to [email protected]
~Kamila

Strona 7 z 15    [ Posty: 146 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x