Ładny kwiatek:) - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]

Napisano: 11 sie 2008, 12:20

P.S.
A Lucy to się do tej roboty chyba nie nadaje. Z takimi wątpliwościami to może coś innego warto w życiu robić?...:) Bez urazy
~Józek

Napisano: 11 sie 2008, 17:13

przepraszam, jeśli Józku zrozumiałeś moją odpowiedź jako groźbę, nie to było moja intencją
~Z.K

Napisano: 30 wrz 2008, 9:45

a ja nieraz mam dosyć szkoleń z teoretykami, których wiedza czysto naukowa nie jest dla mnie wystarczajaca. Jozek ma rację powinien być umiar, ale z własnego doswiadczenia wiem że po szkoleniach z byłym narkomanem , alkoholikiem patrzę na ten problem nieco inaczej, przekaz jest głębszy.
~bas

Napisano: 30 wrz 2008, 10:20

Z.K. a dlaczego Pana usunięto ze wszystkich szkoleń firmy szkoleniowej i zastapiono innym uzależnionym wykładowcą? Firma powinna stac murem za swoimi wykładowcami, a tu widać usunięto Pana z planowanych szkoleń i z historii dotychczasowych \"sukcesów\" firmy... Jak faraona Echnatona nawet wykreślono ze szkoleń, w których brał pan udział... Mimo wszystko współczuję. No chyba, że nigdy Pan faktycznie nie brał udziału w tych szkoleniach, albo że jest to tylko błąd techniczny w Internecie i w harmonogramach szkoleń i wszędzie indziej...
~Józek

Napisano: 02 paź 2008, 1:03

jozku...czy ty ormowcem byłeś...tak śledzisz i patrzysz na to oti...żal ci czy co?....coś mi tak rynkiewiczem śmierdzisz
~--

Napisano: 02 paź 2008, 10:35

adamem rynkiewiczem?
~jolka

Strona 3 z 3    [ Posty: 26 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x