szkolenia- Zakopane - Uzależnienia, Bezdomność

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]

Napisano: 29 wrz 2008, 12:54

Dostaliśmy oferty szkoleń w Zakopanem, z zakresu działań, określonych w gminnych programach profilaktyki i r.p.a. . Rozważam udział w szkoleniu organizowanym przez Małopolskie Centrum Profilaktyki w ośrodku wypoczynkowym Dafne lub Studio Profilkatyki Społecznej w ośrodku ,,Bel-Ami\'\'. Podzielcie się wrażeniami.
~oleńka

Napisano: 29 paź 2008, 17:02

byłam wraz z pozostałymi członkami GKRPAw Zakopanem w ośrodku BEL-AMI. Szkolenie było ciekawe, integracja jeszcze ciekawsza. Polecam.
~lucynka

Napisano: 30 paź 2008, 11:08

Dafne to ciężka komuna. Podłe jedzenie, obrażona obsługa i koszmarne warunki. Weź popytaj kogoś, kto był w Dafne, ale nie ufaj Internetowi... Ja byłam i nigdy więcej! Bel-Ami jest O.K.
~Wiola

Napisano: 31 paź 2008, 14:56

dzięki dziewczyny, Wasze rady bardzo mi się przydadzą:)
~oleńka

Napisano: 06 lis 2008, 8:31

Tylko nie pomyl Zakopanego z Kościeliskiem. Tam w \"Czterech porach roku\" diabeł mówi dobranoc. Padał deszcz, drogi rozmokły, lawiny błota, kaplica. W ośrodku ścisk jak na kolonii i non stop baranina. Na śniadanie, obiad, kolację. Nie polecam.
~Mariola

Napisano: 06 lis 2008, 19:32

nie merytoryka ale ...żarcie i warunki....a może się jeszcze podzielicie opiniami o chlaniu i dupceniu???????
pożal się boze za takie pracownice...ja bym was,
~zbyszek

Napisano: 13 lis 2008, 16:11

Lucynko dziękujemy za miłe słowa. Oleńko zapraszamy pod koniec stycznia, bo dziś zamknęliśmy listę z powodu braku miejsc. Pozdrawiamy serdecznie. Zespół SPS.
P.S. Zbyszku merytoryka przede wszystkim, ale godne warunki i miła atmosfera, to również szalenie ważne elementy składające się na całość efektywnego szkolenia. Brak należytego standardu ośrodka, jego kiepska lokalizacja, bardziej niż skromne wyżywienie, etc., to często element źle rozumianej oszczędności...
~SPS

Napisano: 14 lis 2008, 16:52

nie udało mi sie byc na tym szkoleniu ale podobno są dobre materiały z niego, bardzo mi na nich zależy, bardzo proszę o przesłanie na adres [email protected]
~skrzysiek

Napisano: 15 lis 2008, 11:38

Zapraszamy w styczniu:). Materiały są elementem szkolenia, stanowią całość dopiero z zajęciami. Nie wysyłamy Państwu samych materiałów. Pozdrawiamy. SPS. P.S. Jest tak duże zainteresowanie tym szkoleniem, że rozważamy zrobienie kolejnej edycji jeszcze w tym roku, ale na decyzję dajemy sobie czas do piątku w przyszłym tygodniu.
~SPS

Napisano: 18 lis 2008, 18:39

Sprawdzajcie firmy szkolące- gdzie robiły szkolenia. Wystarczy zapytać o doświadczenie, dorobek i wszystko wiadomo o danym podmiocie. No i kadra. Ja nie spytałem, nazwisk szkolacych nie znałem i się naciąłem, ale nie podam nic wiecej, bo to nieladnie tak gadac publicznie. Sprawdzajcie, sprawdzajcie i jeszcze raz sprawdzajcie...
~bolek

Strona 1 z 2    [ Posty: 16 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x