do Jkob
\"Niebieska linia\"- jeśli zamówisz - w tył ( około 20 szt)- zapłacisz tyle , że z tych 300 zł- na batona Ci nie zostanie-
ale warto! naprawdę- świetne opracowania polskich autorów-specjalistów
inne , które ja polecam:
1. \" Opór w psychoterapii \" Jeffry .A Kottler . Jak pracować z trudnym klientem. Nie sugeruj się określeniem \" psychoterapia\"- tam jest np. o przezwyciężeniu wrogości klienta..
2.Przemoc w rodzinie . Psychoterapia sprawców i ofiar. Cloe Madanes
3.Zanim będzie za późno . Przemoc i kontrola w rodzinie. Robert J. Ackerman, Susan E,
4.Przemoc. Uraz psychiczny i powrót do równowagi. Judith Lewis Herman
5.Zrozumieć samobójcę. Rory O, Conor, Noel..
6.Podstawy umiejętności terapeutycznych . Jeanne Albronda..
( warto )
to niektóre pozycje z wielu -ja to nazywam\" Na ratunek\". Czy je dostaniesz -pewno tak..
Szukaj opracowań polskich autorów: wydawnictwa PARPA, Mellibruda-może pod kątem uzależnień lub \" Umysł zniewolony przemocą\"-
Ja lubię opracowania Doroty Iwaniec oraz Sylwii Kluczyńskiej -polecam \" Why Women Stay\"Nancy Faulkner- ostatnio poruszany na forum problem\" -Dlaczego kobiety decydują się zostać ze sprawcą- (chyba Ewy post.)
To moja propozycja.. przydałoby się coś jeszcze z cyklu\" Praca z klientem - z zaburzeniami psychicznymi\"- ale tego poszukaj sam.. poradzisz sobie -żeby nie było za łatwo
no i coś w stylu \"Krzyczeć, bić , niszczyć\"- o dzieciach
chyba tyle..na tą kasę wystarczy -i oby na półkach nie zalegały-tego Ci życzę.
P.S
Jkob- podejrzewam -że szefowa i tak nie wie o co chodzi- Bo ..- powiedzieć proszę się rozglądnąć za \" wartościową lekturą \" - to zabieg bardzo bezpieczny - jak się nie wie - o co konkretnie chodzi ,ośmielę się stwierdzić .Moja szefowa 300 zł wydała na ulotki i plakaty...no chyba -że macie po prostu mało pieniędzy na profilaktykę--a szkolenia ?