pieniądze na Zespoły - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]

Napisano: 10 wrz 2013, 11:18

czy ktoś słyszał o jakiś zmianach odnośnie ZI i wynagradzania członków ZI/GR?
bo na jednej z konferencji w lubuskim w maju lub czerwcu mówili, że coś się szykuje.
~emilia

Napisano: 23 wrz 2013, 21:05

oby bo roboty strasznie duzo
~tak

Napisano: 23 wrz 2013, 23:01

- no to szef musi być dumny...( widać po wątku zaproszenia i wezwania na ZI...gdzie zabrałeś głos)
~emilka

Napisano: 28 wrz 2013, 20:10

z ciebie tez emika bo jak nie masz racji to chcesz na siłe przeforsowac swoje zdanie (np wątek skład gr)
~nadia

Napisano: 28 wrz 2013, 22:19

do nadia
przedstaw swoje stanowisko w tej kwestii- (chodziło ci zapewne o wątek \" zmiana składu grup) - poczytam..

P.S - nie ośmielę się dyskutować, przekonywać tylko jeśli mówimy o systemie wartości osobistych - bo nie wypada..więc nie rozumiem cię pani....
~emilka

Napisano: 30 wrz 2013, 16:50

Kasa dla członków ZI za to że raz na 3 miesiące spotkają się na kawę i ciasteczka? Przecież to jawny skandal i patologia! Grupy robocze mają roboty aż nadto, a te cwaniaczki jeszcze kasę zgarniać za pracę innych by chciały! VETO!
~ola

Napisano: 02 paź 2013, 16:56

masz racje ola powinien byc budzet zi i podział nanróżne paragrafy min zlecenie
~ale numer

Napisano: 03 paź 2013, 21:01

biorąc pod uwagę - o co niektórzy z was pytają- mam wątpliwości - że wy dobrze pracujecie- co tu mówić o podziale..
ale numer- nie do odczytania twój tekst.
~stary obserwator

Napisano: 04 paź 2013, 9:08

Pewnie źle pracujemy w zespole dlatego zadajemy (wałkujemy) te same pytania. Zapisy w aktach prawnych są nieprecyzyjne...Nie głosiłem się do zi, nie płacą mi za to. Członków w zespole ubywa, przewodniczący też zrezygnował....Może stary obserwator - oprócz stawiania diagnozy może słusznej, może niesłusznej - nas oświeci.
~jan

Napisano: 08 paź 2013, 10:16

Nie podoba się - zrezygnuj. Już mam dosyć waszego lamentu o wielcy pokrzywdzeni przez los. Zrozumcie - nikt was tam na siłę nie trzyma.
~c

Strona 1 z 2    [ Posty: 11 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x