Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 7    [ Posty: 66 ]

Napisano: 01 mar 2011, 10:37

jako dyrektor mam 6500 na rękę , moja zastępczyni 5 500, nic nie robimy jak to dyrektorzy,pijemy kawę, przekupujemy dzieci i szukamy oszczędności na wychowawcach:) myślę, że to jest dobra odpowiedź na miarę tego forum i zgodna oczywiście z oczekiwaniami
~dyrektor

Napisano: 01 mar 2011, 10:46

Witam. Zapomniałeś o wysokości zastępcy ds mało ważnych lub ważnych średnio. W zakresie obowiązków służbowych pominięto także wizyty gospodarcze w zaprzyjaźnionych placówkach :) Pozdrawiam serdecznie.
~Marcin

Napisano: 01 mar 2011, 12:54

\"jako dyrektor mam 6500 na rękę , moja zastępczyni 5 500, nic nie robimy jak to dyrektorzy,pijemy kawę, przekupujemy dzieci i szukamy oszczędności na wychowawcach:) myślę, że to jest dobra odpowiedź na miarę tego forum i zgodna oczywiście z oczekiwaniami\"
To nie ma się co dziwić, że wychowawcy zamiast pracować to tylko chodzą, kawę piją i knują jak tu dyrekcji życie uprzykrzyć. Zarabiać to by chcieli, \"a robić to nie ma komu\" :))))). Jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia ;).
~etatysta

Napisano: 01 mar 2011, 14:15

Dyrektorze, Twa ironiczna odpowiedź potwierdza, żeś bardzo zakompleksionym dyrektorem. Szkoda.
~Kata

Napisano: 01 mar 2011, 17:14

Jako następny z dyrektorów zarabiam 4850 brutto . Też lubie pić kawe i szukać oszcędnosci na pracownikach.
~dyrektor

Napisano: 01 mar 2011, 17:23

Grunt dyrektorze to myśleć o swoim tyłku prawda??
~AAAAAAAAAAAAAAAA

Napisano: 03 mar 2011, 17:02

NIE:) LEPIEJ SIĘ ZAMARTWIAC JAK TO INNYM WYCHOWAWCOM JEST ŹLE:) i nie pić kawy:)
lepiej jest myśleć o swoim niż o cudzym :)
~dyrektor

Napisano: 04 mar 2011, 13:00

2600 netto i nie mam zastępcy
~asia

Napisano: 14 mar 2011, 13:32

malutko...szkoda zdrowia za takie pieniazki
~oky

Napisano: 17 mar 2011, 1:03

powiedziales (as) cala prawde brawo i gratulacje za szczerosc zapomniales dorzucic ile za to premi masz od darmozjadow z urzedu hahah
~z branzy

Strona 2 z 7    [ Posty: 66 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x