jako dyrektor mam 6500 na rękę , moja zastępczyni 5 500, nic nie robimy jak to dyrektorzy,pijemy kawę, przekupujemy dzieci i szukamy oszczędności na wychowawcach:) myślę, że to jest dobra odpowiedź na miarę tego forum i zgodna oczywiście z oczekiwaniami
Witam. Zapomniałeś o wysokości zastępcy ds mało ważnych lub ważnych średnio. W zakresie obowiązków służbowych pominięto także wizyty gospodarcze w zaprzyjaźnionych placówkach Pozdrawiam serdecznie.
\"jako dyrektor mam 6500 na rękę , moja zastępczyni 5 500, nic nie robimy jak to dyrektorzy,pijemy kawę, przekupujemy dzieci i szukamy oszczędności na wychowawcach:) myślę, że to jest dobra odpowiedź na miarę tego forum i zgodna oczywiście z oczekiwaniami\"
To nie ma się co dziwić, że wychowawcy zamiast pracować to tylko chodzą, kawę piją i knują jak tu dyrekcji życie uprzykrzyć. Zarabiać to by chcieli, \"a robić to nie ma komu\" )))). Jak widać punkt widzenia zależy od punktu siedzenia .
Oprócz Może dyrektorzy pochwalą się ile zarabiają w DDz i ich zastepcy? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również: