nadgodziny za szkolenia i wyjazdy służbowe - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]

Napisano: 01 lut 2011, 23:54

Czy biorąc udział w 15 godz. szkoleniu liczy mi się 7 godzin nadliczbowych (oczywiście nie licząc podróży), czy tylko tyle ile w danym dniu mam do przepracowania, a co jeśli szkolenie przypada w dniu kiedy mam dzień wolny?
I jeszcze jedno jak u was liczy się delegacje pracownikom socjalnym czy liczy się włącznie z podróżą do czasu powrotu na miejsce czy innaczej tzn. tylko tyle ile ma w tym dniu przepracować. Proszę o odpowiedz
~Monika

Napisano: 02 lut 2011, 0:33

ależ problem..nie chcesz pracować - nie musisz, jak raz w roku szkolenie będzie dłuższe niż 8 godzin to co, pomysłów na pracę zabraknie?
~lola

Napisano: 02 lut 2011, 12:40

Prosiłam o odpowiedz, a nie złośliwy komentarz. Pozatym nikt się nie skarży, ale chodzi o prawdę i pewne zasady. Zresztą co być powiedziała, gdybyś była zatrudniona czwarty rok na pół etatu, miała 3 letnie dziecko i wychodząc do pracy nigdy nie wiedziała, gdzie w danym dniu będziesz i o której wrócisz? A nadgodzin niegdy Ci nie liczono. I tak jest piątek, świątek. Więc jak nie znasz sprawy to nie wyjeżdzaj z takim tekstem.
~Monika

Strona 1 z 1    [ Posty: 3 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x