Nekrokicz - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 29 ]

Napisano: 08 paź 2012, 0:28

Cenię także Urbana za błyskotliwość i trafne poglądy;)

A misja dzibar przypomina Jehowych. Kopani od drzwi do drzwi ale się nie poddają:P
~Adam

Napisano: 08 paź 2012, 0:34

Pytanie retoryczne: czy g.... może mieć jakieś poglądy?
~filozof

Napisano: 08 paź 2012, 0:35

Pytaj fizjologów;)
~Adam

Napisano: 08 paź 2012, 0:36

Nie tylko jesteś smarkaczem to jeszcze wtórnym analfabetą. Jak można pisać, że ktoś ma \"trafne poglądy\"?
~tomek

Napisano: 08 paź 2012, 0:41

~wasyl

Napisano: 08 paź 2012, 15:54

Pomyje brukowców. Nie wierz w te brednie.

Ciekawe czy zniczomaty będą miał
~Adam

Napisano: 08 paź 2012, 15:55

Sorry nie wiem czemu przerwało.

Ciekawy czy zniczomaty będą miały wzięcie 1 listopada. Pomysł powinien wypalić.
~Adam

Napisano: 08 paź 2012, 21:37

Przykro mi, jestem wierzący:

\"Popłoch, jaki ogarnął obóz władzy z medialnymi przyległościami, jest zrozumiały. Przestały działać metody walki z opozycją. Retoryka anty-PiS jest coraz bardziej komiczna, zawodzą też narzędzia rozpalające emocje społeczne – ani in vitro, ani próba ponownego wprowadzenia do debaty sprawy aborcji nie wypełniły swojego zadania.

Nie udało się odwrócić uwagi Polaków od skandalicznych poczynań rządu, w tym od tego choćby, w jaki sposób potraktowano rodziny smoleńskie. Poważny prof. Gliński jest wizerunkowym zaprzeczeniem „wyluzowanego\" premiera Tuska – wyluzowanego do tego stopnia, że narażającego państwo i jego obywateli na niewyobrażalne wcześniej doświadczenia. Nie chodzi tylko o Smoleńsk. Zamykane kliniki onkologiczne to dla Polaków dotkniętych ciężką chorobą brak możliwości leczenia na odpowiednim poziomie, a często nawet śmierć. Popłoch mediów i elit jest jednak tym większy, że ich pupil ani myśli rezygnować z urzędu. Nie ma takiej siły, która by go do tego zmusiła, choć być może mogłoby to zatrzymać upadek PO. Nikt więc nie odważy się na okrzyk, aby ratować układ: „Tusku, musisz… ustąpić\". Trzeba zatem przygotować się na nową dawkę bezsilnej histerii.\"
~a i owszem

Napisano: 08 paź 2012, 21:55

Co ma piernik do wiatraka?
~Adam

Napisano: 31 paź 2012, 15:38

Już jutro tańce nad nieboszczkami.
~Adam

Strona 2 z 3    [ Posty: 29 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x