Obowiązki pracownika socjalnego - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 8    [ Posty: 71 ]

Napisano: 11 sty 2012, 17:31

Sorki, ale my k-nauczycielskie nieroby nie mamy pojęcia o pracy i stąd te nasze nieodpowiednie i żenujące komentarze. Gdyby nie wszystkowiedzący, wszystkoumiejący, wszystkowiedzący, superpracownicy to nie byłoby komu pracować.
A tak z ciekawości mam pytanko: ile zarabiają tacy specjaliści? Przy takim nawale zadań, to muszą być pewnie jakieś straszne pieniądze.
~etatysta

Napisano: 11 sty 2012, 17:40

tyle co etatysta
~ale jaja

Napisano: 11 sty 2012, 17:58

o widzę,że i ten problem ciebie dotyczy etatysto..a zatem..
Sorki etatysto..nie rób żenady.Jak nie masz nic do powiedzenia to nie mów.Ktoś pyta,ktoś odpowiada.Ludzie sobie pomagają.a nie wyśmiewają i leczą swoje kompleksy,bolączki nieodpowiednimi komentarzami.
Taki specjalista nie zarabia tyle co Ty.Pracuje za połowę tego co Ty dostajesz.
~Leoś

Napisano: 11 sty 2012, 19:39

U mnie tak około 3/5 opisanych działań. Dyrektor też musi coś robić.
~Marcin

Napisano: 12 sty 2012, 11:05

Leoś to Ty nie rób bydła.Sam masz kompleksy jak sobie login mój zaadoptowałeś(łaś).
~Leon

Napisano: 12 sty 2012, 12:20

Znowu o socjalnych. Przecież już się kiedyś o to spór toczył tutaj. Nie mam nic do socjalnych, bardzo pomagają ale skoro robią tak dużo to dlaczego są wątpliwości czy są obligatoryjni w placówce. Ja się cieszę ,że gdzieś w placówkach socjalni robią tyle rzeczy, pokażę to mojej dyrce żeby mi zdjęła trochę obowiązków.
~S

Napisano: 12 sty 2012, 13:03

I to jest sukces. Jak Sik skorzysta to super. Tak trzymać. forum traktuję jako wymianę pozytywnych rozwiązań. Coś na wzór księgo dobrych praktyk.
~Marcin

Napisano: 12 sty 2012, 20:13

Ja też ale nie lubię jak mi ktoś z Żanetą wyjeżdża.
~Leon

Napisano: 15 sty 2012, 20:02

przeczytałam zakres obowiązków podany przez~M. i nie mogę sobie wyobrazić,kto inny miałby to robić.
~ewa

Napisano: 15 sty 2012, 23:22

Zagłosujcie - proszę!

Oto link do pracy: https://wawel.com.pl/mikolaj/glosuj/glos/a,167

DZIĘKUJE !!
~jack

Strona 2 z 8    [ Posty: 71 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x