Opiekun Prawny otrzyma wynagrodzenie - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 5    [ Posty: 49 ]

Napisano: 19 lip 2009, 17:42

https://praca.gazetaprawna.pl/artykuly/3 ... zenie.html

Witam mam pytanko czy ktoś z waszych placówek składał już takie pismo do sądu
~Spartan

Napisano: 11 sie 2009, 21:25

Witam
Tak złożyłam pismo do sądu o przyznanie wynagrodzenia za sprawowanie opieki nad trzema wychowankami (około 3 tygodni temu) na razie nie mam odpowiedzi.
Jak będę coś wiedziała to się odezwę.
Pozdrawiam Bożena
~Bożena

Napisano: 12 sie 2009, 16:16

ok ja tydzień temu oczywiście samodzielnie bo nasze szefostwo twierdzi że nawet jak sąd przyzna to w pomocy społecznej brak kasy i tak nie będą płacić ale jak sąd orzeknie to będą musieli czekam na informacje ja również dam znać jak się u mnie rozwiąże sprawa
~Spartan

Napisano: 19 sie 2009, 22:02

Bożenko byłabyś w stanie wysłać mi wzór wniosku na skrzynkę?
~hanka

Napisano: 21 sie 2009, 18:10

Witaj Haniu
Nie dysponuję gotowym formularzem, nie wiem nawet, czy są takowe w użyciu. Napisałam prośbę do sądu rejonowego, w której wnioskowałam o przyznanie mi wynagrodzenia za sprawowanie opieki prawnej nad podopiecznymi (dane osobowe małoletnich). W załączeniu można dołączyć zaświadczenie o sprawowaniu opieki wydane przez stosowny sąd.
Pozdrawiam B
~Bożena

Napisano: 27 sie 2009, 13:27

Witam dostałem miesięcznie 200zł za sprawowanie opieki chociaż raz w ktoś docenia prace i coś co się robi poza godzinami często za swoje
~Spartan

Napisano: 27 sie 2009, 19:24

Nad ilu podopiecznymi sprawujesz opiekę?

~Bożena

Napisano: 28 sie 2009, 18:28

obecnie jednym
~Spartan

Napisano: 03 wrz 2009, 13:54

A kto wypłaca ten dodatek za sprawowanie opieki nad dzieckiem Sąd czy placówka w której pracuje pracownik - opiekun dziecka
~anka

Napisano: 03 wrz 2009, 22:15

Ośrodek pomocy społecznej na podstawie postanowienia sądu
~Spartan

Strona 1 z 5    [ Posty: 49 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x