011-03-02 15:25
Re: PIĘTNOWANIE
wysłane przez ~do dzibar 2 dnia 2011-03-02 15:25:14
~do dzibar 2
2011-02-27 16:56 Re: PIĘTNOWANIE
wysłane przez dzibar dnia 2011-02-27 16:56:07
dzibar
nowy
w moim odczuciu jest to próba dla pana Dubienieckiego - próba jego kwalifikacji prawniczych, bo ja na jego miejscu ani chwili nie zastanawiałabym się tylko wniosła sprawę o nekanie,
Za co wniosłabyś sprawę o nękanie???
Bardzom prosze odpowiadaj dzibar grzecznie, konsekwentnie do swoich wypowiedzi. Nikt tu nie chce żebyś była suflerem lub adwokatem kogokolwie.
nie czytasdz tego co już było - ta wklejka już dawno jest a ty jak zwykla wklejka i do innego postu na kolejną wklejkę a podobno \"odpowiedasz wywołana do tablicy\" - to nieudolny cytat z twoich wypowiedzi.
Gdzie odpowiedź na zadane ci pytania?
Dzidka, chcesz rozmawiać, dyskutować czy tylko wklejać i pisać sama ze sobą? Forum jest do tego aby wymieniać się poglądami, dlaczego więc unikasz odpowiedzi.
2011-03-02 15:25 Re: PIĘTNOWANIE
wysłane przez ~do dzibar 2 dnia 2011-03-02 15:25:14
~do dzibar 2
2011-02-27 16:56 Re: PIĘTNOWANIE
wysłane przez dzibar dnia 2011-02-27 16:56:07
dzibar
nowy
w moim odczuciu jest to próba dla pana Dubienieckiego - próba jego kwalifikacji prawniczych, bo ja na jego miejscu ani chwili nie zastanawiałabym się tylko wniosła sprawę o nekanie,
Za co wniosłabyś sprawę o nękanie???
Bardzo prosze odpowiadaj dzibar grzecznie, konsekwentnie do swoich wypowiedzi. Nikt tu nie chce żebyś była suflerem lub adwokatem kogokolwiek.
wystarczy wklejka dla interparolanto, którego jedynym celem jest obrażanie mnie, a nie merytoryczna chęć wymiany zdań, dla takich szkoda mojego czasu i słów
masz racje dzibar szkoda czasu na złaodziejkę czasu!!!!!!!
I widać nie tarcisz czasu, nauczyłaś sie nowego słowa - to już kolejne, po innych słowach wytrychach stosowanych przez ciebie.