serdecznie dziękuję za tak szybką i pomocną odpowiedź.
Właśnie sobie uświadomiłam, że to nie wszystko co jest w obszarze mojej niewiedzy dlatego proszę o dalsze wsparcie.
Uchwała jest ogólnikowo o kadencji na 4 lata, ale zmienił się adres siedziby Zespołu ( wyodrębniono siedzibę OPS w innym miejscu) pomimo, że siedziba OPS jest nadal pod adresem wskazanym w Uchwale.
Jest zapis w Uchwale, że do Zespołu powoływani są przedstawiciele innych podmiotów działających na rzecz przeciwdziałania przemocy ( inne w odniesieniu do wcześniej wymienionych niż określeni w pozostałych p-ktach,) czy można z tego punktu skorzystać ( bez wywoływania nowej Uchwały) jeżeli chcemy rozszerzyć skład Zespołu?
Jeszcze jedno mi się nasuwa - czy jest mus, żeby powoływać organizacje pozarządowe ( nie ma u nas takich co szczególnie zajmują się p. przemocy).
Wypłynął jeszcze regulamin Zespołu, otóż proszę o radę, a widzę , że jesteście dobrzy w temacie, czy regulamin Zespołu musi być przyjęty Uchwałą Rady Miejskiej bądź Zarządzeniem Burmistrza?
Poprzedni regulamin i wzory pism jakie będą w obiegu oraz treści pieczątek były przyjęte na pierwszym posiedzeniu Zespołu, podpisany regulamin przez członków Zespołu i tyle. Jak to się ma do przepisów? czy było prawidłowe?
Serdecznie Wam dziękuję za wsparcie i mam nadzieję, że nie zostawicie tej długiej listy bez odpowiedzi.
Dziękuję- Seniorka