posiłki w waszych placówkach - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]

Napisano: 03 kwie 2012, 0:46

jakoś trudno mi to sobie wyobrazić ,że faceci-wychowawcy gotują obiady i uwielbiają to robić codziennie...jestem kobietą i napiszę szczerze ,że nie znoszę tego robić,wolę sprzatać ,podziwiam takich facetów
~ nadia

Napisano: 03 kwie 2012, 9:56

Nie powiedziałam, że ktokolwiek lubi to robić. ale nie mieliśmy wyjścia, ewentualnie mogliśmy się zwolnić
~agata

Napisano: 03 kwie 2012, 13:48

a w jakim mieście przepraszam jest wasz Dd Agato ??
~kasia

Napisano: 03 kwie 2012, 14:02

świętokrzyskie
~agata

Napisano: 03 kwie 2012, 14:23

a czy ktos pracuje w placówce gdzie posilki dostarcza catering?jesli tak to napiszcie jak to wyglada od strony praktycznej-sniadania,obiady,kolacje,czy dzieci sie najadaja?:)
~zosia

Napisano: 03 kwie 2012, 16:53

oj dokładek w cateringu nie ma!
~***

Napisano: 03 kwie 2012, 17:06

no to 17latkowie po 180cm wzrostu sie nie buntuja?
~zosia

Napisano: 03 kwie 2012, 17:30

Mam mieszane uczucia jesli chodzi o to rozwiązanie z cateringiem u nas w placówkach.
Choćby z powodu tego, że u nas jadają 7 i 18 latki - zatem porcja, powinna się trochę różnić; przy własnej kuchni można to nieco regulować (ziemniaki, surówka).
Myślę, że takie rozwiązanie jest dobre doraźnie np. ferie, wakacje, ale chyba nie non stop.
Może się mylę; chętnie poczytam tu o plusach cateringu w plac. op - wych (poza oczywistymi oszczędnościami kadrowymi).
Pozdr.
~Wojtek

Napisano: 03 kwie 2012, 23:27

skoro oszczedzają na kucharkach.intendentkach ,konserwatorach .księgowych to w to miejsce kasy macie full-na wypłaty dla WAS.praktycznie na wszystko macie,czy bardzo się mylę? -
~***

Napisano: 04 kwie 2012, 1:06

Catering! Feee... Jak sie takim cateringiem odbije po dwóch dniach to szok...
~Leon

Strona 2 z 4    [ Posty: 35 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x