pracownik socjalny w pow a kontrola zarządcza - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]

Napisano: 22 lut 2012, 16:07

co robi pr. socjalny placówki w ramach kontroli zarządczej?czy robicie jakieś sprawozdania co pół roku?
~krecik

Napisano: 22 lut 2012, 16:12

Ja robię co pół roku sprawozdanie z pracy i przedkładam dyrektorowi.
~mariola

Napisano: 22 lut 2012, 16:44

a to sprawozdanie robisz dla kazdej rodziny czy takie ogolne?
~krecik

Napisano: 23 lut 2012, 10:52

Sprawozdanie obejmuje całe półrocze i dotyczy wszystkich działań jakie podczas tego okresu wykonałam: praca z rodziną, kontakt z instytucjami, pomoc w usamodzielnieniach itd.Oprócz tego zawiera także ogólne dane dot. wychowanków np. liczba dzieci które przybyły, liczba opuszczających, uregulowania prawne wychowanków,podział wiekowy itd.
~mariola

Napisano: 23 lut 2012, 12:32

kontrola zarządzcza - ech.....szkoda gadać - nikt nie wie o co dokładnie w tym chodzi i nie mówcie mi, ze tak nie jest - to taka sztuka dla sztuki - u mnie póki co wcielilismy ją dopiero w bardzo ograniczonym zakresie i nie zawracam głowy ludzioo, którzy mają sporo swojej roboty (np. prac. socjlanemu) - zresztą jakieś mam takie nieodparte wrażenie, ze za jakis czas cała ta kontrola umrze śmiercią naturalną - i obym sie nie pomyliła
~monika

Napisano: 23 lut 2012, 12:35

W bardzo dużym uproszczeniu - kontrola zarządzcza to zarządzanie jednostką za pomocą kontroli. Fajnie zostało to ujete.
~Marcin

Strona 1 z 1    [ Posty: 6 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x