socjoterapia - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 03 gru 2011, 20:37

Witam, nie wiem czy jest to właściwe miejsce na zadawanie takich pytań, jeśli nie - to przepraszam:)
poszukuje sensownej podyplomówki z socjoterapii w Trójmieście bądź jego okolicach, może zna ktoś uczelnię godną polecenia- nie chcę tylko papierka, zależy mi na konkretnym przygotowaniu tzn. chciałabym się czegoś nauczyć a nie odbębnić zajęcia:)
z góry dziękuję za pomoc:)
~kaja

Napisano: 04 gru 2011, 0:39

a po co Ci ta socjoterapia???
~gość

Napisano: 04 gru 2011, 0:56

Co za pytanie.Nie wiesz po co???
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 05 gru 2011, 23:11

wiem, do kolekcji podyplomówek !!!!!!!!!!!!!!, bo i tak w pracy z dziećmi korzysta się z jednej sprawdzonej metody: kara i krzyk oraz pisma do sądu, aby wychowanek trafił do MOS lub MOW
~gość

Napisano: 05 gru 2011, 23:40

Nic nie wiesz.
Kasia
~Kasia
VIP
Od: 29 mar 2007, 16:54
Zajmuję się:

Napisano: 05 gru 2011, 23:59

Nie do kolekcji tylko, by dostać pracę w oświacie.
~Agni

Napisano: 06 gru 2011, 10:37

To dla tych co uważają że im nie jest potrzebny tylko papier.

https://www.tpp.org.pl/oferta-szkolenia- ... ecznej.php

https://www.tpp.org.pl/szkolenia.html
~ale jaja

Napisano: 06 gru 2011, 16:00

Rozwieje wątpliwości tych, których nurtuje pytanie(swoją drogą nie rozumiem tego, ale ok.) po co mi socjoterapia....dla SAMOROZWOJU, robię to przede wszystkim dla siebie, żeby poszerzyć swoją wiedzę i umiejętności, a także aby poznać swoje ograniczenia, tak by móc je eliminować. W poszukiwaniu inspiracji do dalszej pracy po to, aby stać się lepszym nie tylko pedagogiem ale i człowiekiem.
do \'gość\" : mniemam, że twoja opinia wynika z doświadczenia, a to smutne.... chyba warto zastanowić się nad zmianą zawodu..... i dziękuje Bogu za to, że jestem idealistką.
~kaja

Napisano: 06 gru 2011, 18:07

~kaja to tym bardziej polecam wymienione wyżej szkolenie. Szczególnie pod kątem osobistych doświadczeń - rozwoju i poznania swoich ograniczeń.
~ale jaja

Napisano: 08 gru 2011, 22:44

Też chciałbym zrobić socjoterapię z prawdziwego zdarzenia,ale najważniejsza jest praktyka. Dopiero w praktyce(nie wiem czy na praktykach) poznasz swoje ograniczenia Kaju.
~S

Strona 1 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x