socjoterapia - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]

Napisano: 09 gru 2011, 0:48

Do ~S :skończyłeś studia za komuny, podyplomówki robiłeś już za czasów demokracji to zrób sobie jeszcze jedną i kilka certyfikatów tak jak to my z KP musimy się dokształcać a nie ślizgać na przywilejach i nawoływać do pożogi. Karta Nauczyciela nadal obowiązuje wróć do szkoły!!
Jesteś gnuśnym człowiekiem, masz kryzys wieku średniego, wyluzuj, zmień pracę! Pozdrawiam Zosia.
~Zosia

Napisano: 09 gru 2011, 0:53

Boże co za krety....nka.
~S

Napisano: 09 gru 2011, 0:54

Mam cię
~Zosia

Napisano: 09 gru 2011, 0:56

Kaju Też chciałbym zrobić socjoterapię z prawdziwego zdarzenia,ale najważniejsza jest praktyka. Dopiero w praktyce(nie wiem czy na praktykach) poznasz swoje ograniczenia Kaju.
- koniecznie chcesz być mentorem!!???/
~Zosia

Napisano: 09 gru 2011, 1:00

~SSSSS ciągnie wilka do lasu: ze szkoły przyszedłeś to do szkoły wrócisz!!
Nie zagaduj Kaji masz opony to pal gumę i protestuj, teraz ten temat na Forum zaczniesz zasmiecać swoimi wywodami montora?
~Zosia

Napisano: 09 gru 2011, 1:07

Tobie już mentor nie pomoże...Pal gumę?...fajne.... Ciekawe co ty palisz.... biedactwo.
~S

Napisano: 09 gru 2011, 19:52

no proszę i wyszła nam socjoterapia niezgody;) jakby ktoś szukał fajnego(merytorycznego) kursu to polecam Kurs Pomocy Socjoterapeutycznej - Dzieciom z Rodzin z Problemem Alkoholowym prowadzonym przez ETOH -niestety nie daje kwalifikacji pedagoga- socjoterapeuty a jedynie uprawnienia do prowadzenia zajęć ale jest na bardzo dobrym poziomie:)
~kaja

Napisano: 15 gru 2011, 2:41

Nie martw się Kaja zachowaniem Zosi.To się zdarza na tym forum.Zwłaszcza jak ktoś przeżył coś takiego jak Zosia.Czy tę krzywdę Zosiu zrobił Ci montor? Może monter?
~kodeksiara

Napisano: 18 gru 2011, 13:17

mój dyrektor poszedł na kolejną 4- już podyplomówkę- socjoterapię.Zastanawiam po co to facetowi po 50- tce, który nigdy nie był wychowawcą i nie ma o pracy z dziećmi pojęcia. Swoje godziny pedagogiczne odbębnia na nocy, bo niestety nie ma pojęcia o byciu wychowawcą. To jest tylko dla papierka i żeby wyciągnąć kasę od organu prowadzącego- bo tylko jemu dofinansowują te podyplomówki. Żenujący ten mój szef!!!!
~Jarosław

Napisano: 18 gru 2011, 13:45

jarosławie..to telefon zaufania???zmień szefa.
~....

Strona 2 z 3    [ Posty: 21 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x