Witam.Mam na imię Marek,mam 50 lat.W życiu zawaliłem kilka spraw i teraz mieszkam w wynajmowanym małym mieszkanku na podkarpaciu.Pracuje jako kierowca w prywatnej firmie transportowej za głodową pensję,że ledwo starcza na opłaty.Przez jakiś czas nie miałem nigdzie stałego meldunku i nieważny dowód osobisty i tylko ludziom dobrej woli którzy bezinteresownie zameldowali mnie na pobyt stały/a mianowicie bardzo dobrej przyjaciółce/nie mylić z kochanką/zawdzięczam to że mogę teraz odzyskać swoją tożsamość.Jednak to wszystko nie rozwiązuje moich problemów.Otórz prawdopodobnie od wiosy właściciel mieszkania które wynajmuje będzie je sprzedawał i znów zawisła nademną wizja bezdomności o ile nie znajdę innego mieszkania ale zwazywszy na moją głodową pensję przypuszczam,że nie będzie mnie stać na wynajęcie innego mieszkania.Wiem pomyślicie znajdż sobie inną lepiej płatną pracę.Chętnie ale gdzie.Mam prośbę do osób o dobrym sercu/nie chcę aby to było uważane za żebranie/jeżeli mogą mi pomóc finansowo będę bardzo wdzięczny.Każda złotówka wpłacona na konto 45 1020 4939 0000 0602 0044 3986 będzie na wagę złota.Jedno co mogę obiecać jak stanę na nogi każda złotówka będzie oddana .Ktoś kiedyś powiedział,że opłaca się pomagać vbo dobro powraca do nas ze zdwojoną siłą.Podaję mój e-mail [email protected]
Witam wszystkich.Czytam w tej chwili wypowiedzi na tym forum. Az dreszcze mnie przechodza od slow ludzi ktorzy uznaja prosby o pomoc jako wyludzenie i proby naciagania. Sama tez jestem w identycznej sytuacji problemy finansowe i zle warunki mieszkaniowe odbieraja wszydtkie checi do zycia. Z jednej strony dzievi ktore musza jak najmniejna tym ucierpiec z drugiej szara bezkonca walka z codziennoscia. Kto nie zaznal nigdy biedy co moze o tym powiedziec z gory zaklada ze osoba proszaca to nacisgacz. Ludzie kraju katolickiego otworzcie serca . Poratujcie innych jak macie nieco wiecej kazde dobro wroci wtedy osmiokrotnie. Pozdrawiam
Polecam w tej sprawie witrynę https://www.akcjasos.pl/
Tam pomagają wszystkim!
Nikomu tam przez myśl nawet nie przejdzie, że wśród proszących o pomoc są również cwaniaki wyłudzacze
Marek nie rób mi obciachu !!!
mieszkam na Podkarpaciu - co zawaliłeś , no co ?!- że się nie pozbierasz jak facet tylko mi tu szopki odstawiasz ! .
Gdzie mieszkasz ? no gdzie - to porozmawiamy ! Ja ci dam kasę na konto . Wstyd!
ps. przyjaciółki nie mylić z kochanką?! czyli oddzielnie spaliście - ..daj spokój nie moja sprawa - tylko po co tu takie rzeczy wypisujesz ?
Zwracam się z prośbą do wszystkich ludzi dobrego serca.Siedem lat temu załamał się mój swiat zdiagnozowano u mnie Dystrowie obręczowo-konczynową.Przez ostatnie sześć lat łapałem się wszelkich możliwych sposobó,wszelkiego rodzaju rechabilitacji,sterydoterapi,kosztownych peptydo terapi i wszystko to na nic choroba postępuje.Ostatni rok jestem przykuty do wózka.Mieszkam na czwartym pietrze blok bez windy z mamą też inwalidka,moim mażeniem jest wyjście na dwór.Prosze o wsparcie finansowe w zakupie wózka inwalidzkiego tz. schodołaza.Diagnozy wysyłąm na e-mail. [email protected] Mama i ja za wzelkie wsparcie z całego serca dziękujemy.
Mieszkamy w Białymstoku mamy4 synków Kacper6lat,Kuba5lat,Mikołaj3latka i Oliwier1 miesiąc jesteśmy w cieszkiej sytuacji wiec prosze o każdą pomoc tel.888-190-533
witam potrzebuje pomocy finansowej mam duży problem nie mam za co płacic za rachunki a ni jeść pisze to bo moze ktos mnie wesprze choć troszke finansowo błagammmmmm
potrzebuję pomocy aby pomóc innej osobie - miałam kłopoty finansowe długi,komornik, prawie jestem czysta pomogła mi koleżanka , która w chwili obecnej sama potrzebuje pomocy finansowej ale ja nie mogę jej pomóc, proszę o pomoc