Szukam pomocy finansowej i nie tylko - HYdE PaRK

Strona 6 z 9    [ Posty: 84 ]

Napisano: 09 wrz 2013, 9:49

Zwracam się z wielka prośba do ludzi o wsparcie finansowe
Straciłem pracę , mam na utrzymaniu 3 dzieci
już mam poważne zadłużenie w spółdzielni ok 5000 zł
mam kredyt mieszkaniowy na razie udało się go zawiesić na 2 miesiące , proszę o pomoc co umożliwi spłatę zadłużeń
wpłaty proszę dokonywać na konto
50 1020 5558 1111 1249 1370 0051
Proszę o pomoc
~Łukasz

Napisano: 09 wrz 2013, 10:01

Do Łukasza oraz innych łowców kasy...
Proponuję zwrócić się do Ośrodka Pomocy Społecznej albo jakiegoś stowarzyszenia fundacji, tak w ciemno raczej nikt wam nie pomoże. Za bezcelowe uważam wpisy takie jak ten Łukasza.
~perełka

Napisano: 13 wrz 2013, 3:24

PROSZE PRZECZYTAC UWAZNIE!!!!!!

WKLEJAM TEN WPIS GDZIE SIE DA .MOJA SYTUACJA FINANSOWA JEST BARDZO ZŁA .CHODZILEM JUZ WSZEDZIE DO MOPS ,URZEDU GMINY ...ITD. WPADLEM W DOLEK FINANSOWY .MOJA ZONA POWAZNIE ZACHOROWALA I NIE MOZE PRACOWAC. MAMY NA WYCHOWANIU DZIECI .PROSZE JESLI NIE JEST OBOJETNY TOBIE MOJ LOS WSPOMOZ MNIE FINANSOWO.GWARANTUJE ODDAC KAZDA KWOTE. SAM PRACUJE PO 12 GODZIN DZIENNIE ABY JAK NAJSZYBCIEJ WYJSC Z DOLKA.

DZIEKUJE WSZYSTKIM KTORZY DO TEJ PORY WPLACILI

.JAK TYLKO WYJDE Z DOLKA FINANSOWEGO WSZYSTKO ODDAM.Z GORY DZIEKUJE ZA WPLATY. JESZCZE RAZ PROSZE I DZIEKUJE .NIE BADZ OBOJETNY. NR KONTA 93 1020 4724 0000 3202 0013 4205
~poszkodowany przez los

Napisano: 13 wrz 2013, 15:23

niestety teraz świat roi się od naciągaczy dużego i małego kalibru, trudno zaufać rodzinie a co dopiero obcemu.
Tak jak perełka - w ciemno nikt ci nie da kasy, zwróć się do stowarzyszenia czy fundacji.
~AHOY

Napisano: 14 wrz 2013, 2:33

DZIEKUJE ZA WSZYSTKIE WPLATY .PEREŁKA I AHOY JA NIE CHCE DAROWIZNY .POTRZEBUJE PIENIEDZY ,KTORE ODDAM .WSZYSTKIM TYM ,KTORZY WPLACILI DZIEKUJE BARDZO.ODDAM JAK TYLKO WYJDE Z DOŁKA .PONAD 30 OSOB BYLO CHETNYCH POMOC Z CZEGO BARDZO SIE CIESZE.JEDNAK SA LUDZIE KTORZY CHCA POMAGAC INNYM .JA TEZ KIEDYS POMAGALEM I NAWET NIE POMYSLALEM PRZEZ CHWILE ,ZE SAM BEDE POTRZEBOWAL POMOCY ,......A JEDNAK.POZDRAWIAM WSZYSTKICH .
~poszkodowany przez los

Napisano: 14 wrz 2013, 3:56

Sciemą rodem z wulgarnej socjotechniki pachnie ten wpis powyżej! Autor wpisu stara się sugerować, że są osoby, które zareagowały na jego anons i dokonały wpłaty... ściema!
~pracownik socjalny

Napisano: 15 wrz 2013, 2:20

WITAM PANIE PRACOWNIK SOCJALNY .ZADNA SCIEMA ,ZE OTRZYMALEM WPŁATY ,ALE WCALE NIE MUSZE TOBIE TEGO UDOWADNIAC I WCALE NIE MAM ZAMIARU CIE DO TEGO PRZEKONYWAC .ODZEW LUDZI BYL I JEST SPORY .MOJE WPISY SA NA ROZNYCH STRONACH ,WIEC TAK NAPRAWDE NIE WIEM KTO I Z JAKIEJ STRONY WYKONAL WPLATE .DZIEKUJE WSZYSTKIM NA KAZDEJ STRONIE .MIMO NEGATYWNEGO WPISU NA MOJ TEMAT POZDRAWIAM I ZYCZE SZCZESCIA W ZYCIU ....BO MI ZABRAKLO.
~poszkodowany przez los

Napisano: 15 wrz 2013, 2:31

Ściemniaj dalej...!
~ktoś

Napisano: 15 wrz 2013, 13:32

......bez komentarza!!!!!!!!
~poszkodowany przez los

Napisano: 29 wrz 2013, 21:06

vghfyjg
~vfhfghjgvhjgvb

Strona 6 z 9    [ Posty: 84 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU