Szukam pomocy finansowej i nie tylko - HYdE PaRK

Strona 9 z 9    [ Posty: 84 ]

Napisano: 02 kwie 2014, 12:47

Nie bardzo wiem od czego mam zacząć pisać.Bo wstyd mi prosić o pomoc.Ale wiem,że nasza rodzina znalazła się w bardzo trudnej sytuacji finansowej.A ja jestem u skraju wyczerpania psychicznego,bo nie wiem jak dalej sobie z tym wszystkim poradzić,by nasze życie wróciło na taki poziom by zapewnić jako taki byt naszej rodzinie..Mąż kilka miesięcy temu stracił pracę,od tej pory jest bardzo ciężko nam żyć,ponieważ żyjemy tylko z tego co mąż zarobi z drobnych prac dorywczych,zasiłku rodzinnego i niewielkiej pomocy finansowej z opieki społecznej.Niezapłacone opłaty wciąż rosną,są dni że brakuje pieniędzy na zakup podstawowych produktów żywnościowych,a nawet i chleba.Dlatego bardzo proszę o jakąkolwiek pomoc ludzi o dobrych sercach,którym los takich rodzin jak nasza nie jest obojętny.Jeśli ktoś chciał by nas wspomóc w formie żywności czy też jakąś drobną kwotą to proszę o wpłatę na to konto o05132015371228755630000001 Z góry bardzo dziękuję w imieniu swoim i całej mojej rodziny za każdą możliwą [email protected]
~iwona

Napisano: 01 paź 2014, 19:02

Bardzo potrzebuje pomocy finansowej. Nie chcę prosić o darowiznę. Czy ktoś może mi pożyczyć 10 000 zł jeżeli tak to proszę o kontakt [email protected]
ania904

Napisano: 16 sty 2016, 12:02

Potrzebuję pomocy finansowej, mąż zostawił mnie z 2 dzieci i z długami do spłacania... Ja sama nie jestem w stanie tego ogarnąć. Gdyby znalazła się jakaś dobra duszyczka proszę o kontakt: [email protected]
jolka20

Napisano: 16 sty 2016, 12:02

Potrzebuję pomocy finansowej, mąż zostawił mnie z 2 dzieci i z długami do spłacania... Ja sama nie jestem w stanie tego ogarnąć. Gdyby znalazła się jakaś dobra duszyczka proszę o kontakt: [email protected]
jolka20

Strona 9 z 9    [ Posty: 84 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x