Zgadza się. Wiele złego się dzieje w ZBU.
Pisma pisane w datą wstecz to norma. Krzyki na pracowników to norma. MOBBING pełną gębą. Może czas żeby dyrekcja się tym zajęła?
Młody dyrektor nie bedzię sie tym zajmował.To karierowicz. Przystanek w jego zyciu zawodowym to MOPS. Narobi kanałów i odejdzie.Został owładniety przez sieć wampirzyc siedzących przy nim.Zapomniał chłopina się czosnkiem owinąć. A ruda niech się trzęsie
Wszyscy jesteście obleśni...aż rzygać mi się chce jak takie bzdury czytam. Aby oskarżać innych czy też obmawiać ich zróbcie sobie najpierw rachunek sumienia. A Ty koleżanko Anno Rybak, nie zapomnij ubrać spódnicy bo do pracy w mini mini to się chodzi gdzie indziej - wydaje mi się, że tam właśnie jest Twoje miejsce - też możesz klientów zaspokajać i im pomagać (w sumie w inny sposób, ale znając Cię dasz radę i lepiej się w tym sprawdzisz niż jako pracownik socjalny).
byłoby wszystko ok gdyby nie napisała tego osoba (003) która blado wygląda na tle Zespołu... gdyż nie dorównuje inteligencji krótkim spódniczkom i krótkim spodenkom....
Ja nie pracuję w ZBU osobiście do Pani O. nic nie mam bo nie miałem z nią kontaktu ale słyszałem, że to nic w porównaniu z kolesiem, który jest od kilku miesięcy zastępcą ponoć tak chłopina się wczuł w klimat, że ponoć podpier.... pracowników gdy nie ma Pani O.
a tak na marginesie to chyba fakt, że ludzie się przenoszą na inne rejony i działy oraz się zwalniają mówi sam za siebie co tam się dzieje... Osobiście nie chciałbym pracować w tym zespole z uwagi na trudną pracę, praca z tak trudnym klientem to ciężki dział więc chyba powinien być dobry \"menadżer\" zespołu a nie kierownik, który jak widzę z opisów i słyszenia o ilości przenoszenia się pracowników tylko gnębi Zespół.