ZBU - WROCŁAW - HYdE PaRK

Strona 6 z 11    [ Posty: 105 ]

Napisano: 24 sie 2008, 18:29

Owszem forum pewnie jest też po to by wyrażać swoje opinie, każdemu wolno ... Smutne jest to, że ktoś próbuje tak publicznie prać swoje brudy ... Kiedy coś niedobrego się dzieje to nie załatwia się tego takim żałosnym kwileniem na forum ... bo raczej trudno uznać to za wyrażanie opinii, czyż nie?
~ech , życie, życie..

Napisano: 24 sie 2008, 18:53

A jak mają załatwiać???? a może to jest ich jedyny sposób jaki mają?? bo nie sądzę by mogli je wyrażać i załatwiać w inny sposób bo pewnie by to zrobili. Może formu publiczne to jedyny sposób? Poza tym ponownie piszę, ze jeżeli nie jest to prawada to nie ma co sie obawiać, czyż nie?
~x

Napisano: 25 sie 2008, 22:36

O rany;) Widzę, że wsadziłam kij w mrowisko;), a raczej drągal w d..... małpy. Dziękuję za wszystkie maile i telefony z uznaniami. Nawet nie sądziłam, że ta krótka opinia napisana podczas popołudniowej kawki wywoła takie pioruny;)
W tej sytuacji pozostaje Pani O. tylko ratować się pozytywami z fikcyjnych kont, walnąć kielicha z nowym wspólpracownikiem i płakać nad swoim losem.
Podobno znów straszy. Tym razem Prokuraturą.
Myslę, że to ona powinna się zacząć obawiać, bo to Prokurator powinien zainteresować się nią już dość dawno za te przekręty z dokumentacją. Jak widać z innych opinii, nie wyssałam sobie tego z palca.
Życzę byłym z wyboru pracownikom MOPS powodzenia na rynku pracy i osiągania takich sukcesów jak ja;)
~Anna Rybak

Napisano: 25 sie 2008, 23:00

Ale wstyd, dlaczego nikt sie nie podpisał z imienia i nazwiska.....taki wstyd na cala Polske. prosze szanownych pracownikow socjalnych piekna opienie o sobie wystawiacie.A tak z doswiadczenia to p. O. jest bardzo dobrym czlowiekiem i zarazem pracownikiem, mialam przyjemnosc ja spotkac na swojej drodze zawodowej kiedy jeszcze zbyt malo wiedzialm o pracy pracownika socjalnego i to ona mnie wprowadala we wszystkie tajniki tej pracy. Chyle jej czolo, ze mlodemu i niedoswidczonemu pracownikowi poswiecila tyle czasu, co nie zdarza sie wsrod innych pracownikow w tym zawodzie. Szanowni pracownicy z tego co wiem to we Wrocku zarabiacie niezle w stosunku do innych zawodow, jesli jednak komusjest malo lub chce byc kierownikiem lub jego zastepca to niech poszuka pracy w innym zakladzie bo na wasze miejsce jest wielu mlodych, aktywnych, wyksztalconych, operatywnych i znajacych swoja wartosc pracownikow socjalnych :)))))) Pozdrawiam jola skora
~jola

Napisano: 26 sie 2008, 18:24

Jeśli to, co tu napisano o osobie wywołanej z imienia i nazwiska nie jest prawdą to czym to jest? Może pomówieniem? I kwalifikuje się jako bezpodstawne nękanie ... Może zaczniemy po kolei wywoływać innych ludzi z imienia i nazwiska i obsmarowywać ich tutaj, ot tak, przy kawce, bo nudzi nam się?

A jeśli to prawda to dlaczego nie załatwia się takich spraw w zespole? Albo w prokuraturze? W grupie jest siła, jeśli zespół naprawdę jest zgrany i solidarny. Nie wierzę, że nie ma innej drogi. Podobno pracownicy socjalni są profesjonalistami w rozwiązywaniu problemów ... trudnych też.

~do ~x

Napisano: 26 sie 2008, 20:41

Człowieku, to jest dział Hyde Park,jeżeli nie wiesz co to znaczy to się nie udzielaj...Po to są fora publiczne i anonimowe....poczytaj sobie fora na których naprawdę obraża się osoby z rządu i z wyższej półki władzy.Te wpisy na tym forum to pikuś przy tym co ludzie wypisują na forach np na Tuska,Kaczyńskich itp...I czy ktoś ich ściga za pomówienia i oszczerstwa? Nie .I tu jest to samo. Osoba o której tu piszą nie powinna reagować na te posty,chyba że jest faktycznie \"coś na rzeczy\" i pomijając wulgaryzmy,coś złego się dzieje w tym ZBU czy jakoś tak. Hyde Park- pamietaj- wyluzuj!
~y

Napisano: 26 sie 2008, 20:46

Hyde Park miejsce dla swobodnego wypowiadania wszelkich poglądów w imię wolności słowa (pod warunkiem nie obrażania królowej) - mimo wszystko cóż, jednak jakaś zasada obowiązuje ...
~ela

Napisano: 26 sie 2008, 22:13

Nie mamy królowej w Polsce, więc bez zasad:-)))
~y

Napisano: 27 sie 2008, 0:29

zawsze jest gdzieś jakaś królowa na jakimś poletku ;)
~eeech

Napisano: 28 sie 2008, 23:24

cieszę się że wszystko ucichło, w końcu się opamiętaliście, ja wszystko obserwuje i wiecie co wam powiem sami wszyscy robicie sobie problemy pracownicy jak i kierownictwo, opamiętajcie się życie jest krótkie, umilcie sobie jakoś pracę, flachę wypijcie po czy torta zamówcie, będziecie silni jak będziecie stanowić jedność, kier+prac, tak już jest pracownicy są siłą napędową a kierownik trzyma to w kupie, daliście sobie po razie a teraz czas na chwilę przemyslenia czy wszystko to co powiedziałem jest o.k i czy ta druga strona nie miała trochę racji, piszę tu o wszystkich o prac i kier. wierzę w siłę tego Zespołu!!!! Pozdrawiam wszystkich:)
~ktoś

Strona 6 z 11    [ Posty: 105 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x