14 października czy to nasze święto?
Re: 14 października czy to nasze święto?
a zapomniałam..i nagrody!!!Trzeba korzystac póki co 

u nas występ dzieci, ciasto i kawka oraz nagrody dyrektora lub starosty
a u nas nie było nagród....bieda:( i dyrektorka niezaradna- niestety. Sama z kp to i nie lubi karcianych, spiskuje jakby tu nas wcześniej wywalić na kp- niestety
Niestety dyrektor zapomniał. Nie pamiętał także o dniu prac samorządowego, a szkoda. Starsze dzieci pytały czy to nasze święto i tu miałam problem.
u nas bieda nagród nie było, szkoda
szkoda, że dyrektor podczas części oficjalnej nawet słowem nie zająknął się, że nagród nie ma z powodu kłopotów finansowych i tak naprawdę nawet dziękuję nie powiedział. niestety ludzi traktuje jak przedmioty- przykre to było, bo tam gdzie kn tam tworzy się fundusz nagród. czyli co ktoś nas okradł?
szkoda, że dyrektor podczas części oficjalnej nawet słowem nie zająknął się, że nagród nie ma z powodu kłopotów finansowych i tak naprawdę nawet dziękuję nie powiedział. niestety ludzi traktuje jak przedmioty- przykre to było, bo tam gdzie kn tam tworzy się fundusz nagród. czyli co ktoś nas okradł?
nasza dyra chodzi na imprezy do starostwo chociaż nie jest na kn - a mam nawet nie złoży życzeń od 8 lat
Oprócz 14 października czy to nasze święto? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze przeczytaj również:
Praca magisterska o rodzinach zastępczych
Instrukcja kancelaryjna w Domu Dziecka od 2011
indywidualny plan pracy z dzieckiem
7 dzieci pod opieką jednego wychowawcy...
przekazanie placówki pod stowarzyszenie
zajęcia pozaszkole
domy dziecka
?
atmosfera w pracy
Kontakt z usamodzielnionymi wychowankami
wniosek na usamodzielnienie
odpłatność za wychowanka placówki opiekuńczo - wychowawczej umieszczonego w MOS i MOW - nowe przepisy
przemoc w rodzinie
Iliść godzin opiekuńczo-wychowawczych
podróże wychowawców - zwrot za paliwo
DŁUGI w WASZYCH PLACÓWKACH