coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 4 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 18 cze 2008, 17:39

Klientka w oświadczeniu o pracy dorywczej:
\"mój mąż robił i zarobił po boku 500 zł\".
~M

Napisano: 18 cze 2008, 18:15

czasem dajemy bony towarowe do sklepu spoż.-chem. i wtedy mamy wgląd w paragony, bo trafiaja one do nas wraz z rachunkiem za bony z tegoż sklepu. Paragony opisanie sa nazwiskiem z tyłu osoby wykupującej. Na jednym z paragonów dotyczącym pana - samotnego, zatwardziałego kawalera znalazły się: kredka do oczu i pończochy......
~kasia I

Napisano: 18 cze 2008, 19:59

i w ten oto sposób ośrodek poznała mroczną tajemnicę klienta.
byłam z koleżanką na wywiadzie u jej samotnej mamy. Koleżanka podejrzewała, ją że kłamie o tajemniczym zniknięciu męża, jesteśmy na wywiadzie, a ja przez roztargnienie zamiast do drzwi wyjściowych weszłam do łazienki a tam na sedesie siedzi zaginiony mąż, mówię oooo, a co pan tu robi, a facet ze złością a co mogę robić w kiblu sra..m
~karolcia

Napisano: 18 cze 2008, 21:08

Wchodzi kobieta do osrodka i mówi: prosze zarzad opieki społecznej o zapomoge wielomasową na opłaty i zakup opału...
~Socjalny27

Napisano: 18 cze 2008, 23:41

Rozmowa z 90 letnim klientem:
-I co tam panie Ryszardzie słychać? Jak się pan czuje?
- Eee pani kochana ,niedobrze.Zdrowy jestem,nic mnie nie boli.Już tak myślę,że chyba na łupież zejdę z tego świata:)))
~podwójna

Napisano: 19 cze 2008, 0:01

a teraz coś tragicznego
jestem pierwszy raz na wywiadzie pytam się kobiety czy występują elementy przemocy w domu, a ona mi nato \"nima dumu bez szumu no czasym się szczupim. Mąż czasami uderzy, ale ostatnio to przegiął. Rozumię, że można uderzyć kobietę w twarz, ale żeby zaraz pięścią?\"
~karolcia

Napisano: 19 cze 2008, 10:08

Klientka do mnie kiedy jej oznajmiłem że dostanie zasiłek celowy: dzięki no panie, przecież z głodu nie byde jeść
~Socjalny27

Napisano: 19 cze 2008, 11:11

podanie: Do Pani Dyrektór OPS
~Basia

Napisano: 19 cze 2008, 11:18

a co Wy na to? jadę na wywiad , a na drzwiach kartka wisi,a na kartce \"poszłam do sklepu p i z do\", stałam jak wryta i śmiełam się ,sytuację wyjaśniła córka pani, która nadeszła, powiedziała -\"to do mnie matka napisała\"
~kika

Napisano: 19 cze 2008, 12:19

któryś raz z kolei byłam na wywiadzie i zwracam się, że tyle razy jestem u Pani i nigdy nie widziałam Pani męża a ona odpowiada wie pani on jest nie ciekawy!
~<===>

Strona 4 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x