coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 9 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 25 cze 2008, 14:37

Zima tuz tuz a mnie spieszno - podopieczny uzadniajacy przyznanie zasi;lku celowego
~zetka

Napisano: 25 cze 2008, 15:24

Klinet do pracownika socjalnego dzwoni ze szpitala: \"opiekunko kup mi banany i jeszcze żyletki bo nie mam się czym ogolic\"...
~,,vv,,

Napisano: 25 cze 2008, 16:01

W podaniu; mam dziecko ćtery lata
~AWE

Napisano: 25 cze 2008, 23:21

Pracownik socjalny w wywiadzie: \"kilent wydaje sie przygaszony, czego powodem ( jak sam podaje ) jest odcięcie energii elektr. \"
~kasia I

Napisano: 25 cze 2008, 23:34

Klient marudzi, że wszystko drogie, a zasiłki małe.
Pracownik socjalny: To niech pan się wemie do roboty!
Klient: Do roboty to jest traktor!
~maruda

Napisano: 26 cze 2008, 15:02

prosze o zasiłku na opał, żywność, leki, opłaty, kartofle, mleko, zapłacić za światło, węgiel, ubrania, buty i wszystko co tu nie wymieniłam bo mam mało i nie mam nic
~krysia

Napisano: 26 cze 2008, 16:13

Dlaczego komornik potrąca mi tyle alimentów? Lepiej by się za robotę wziął...
~,,vv,,

Napisano: 26 cze 2008, 16:40

w podaniu ....\" ponadto jestem zarejestrowany w PUP w ...... jako osoba bezrobotna bez prawa do zasiłku. Podejmując sytuację materialną stwierdzam, iz jestem bez srodków do życia i utrzymuje się z prac dorywczych\".....
~<<opsik>>

Napisano: 26 cze 2008, 16:43

na wywiadzie klienkta zapytana jak sobie radzi odpowiedziała \" a jakoś musi być, kupie alimentów, cały gar zupy nagotuje i jest co jeść\" . Długo zastanawiałyśmy się co to są te alimenty i klientka nam wytłumaczyła, że chodzi o te części z kurczaka:):):)
~<<opsik>>

Napisano: 26 cze 2008, 16:50

ciiii... bo jeszcze zobowiązani będą wysyłać w paczkach części kurczaków :) to się na poczcie zdziwią - kurczak na przelew XD
~chemik

Strona 9 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x