coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 11 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 28 cze 2008, 17:07

cytat z podania... \"ja xy zamieszkałam pszy ul. .... a sze wynała skola w .... na hajety to chce na naszywność, andasze i zdziry\"
w wolnym tłumaczeniu... mieszkam przy ulicy.... a ponieważ wydałam pieniądze na książki do szkoły to proszę o zasiłek na zakup żywności, bandaże i drobne drzewo na rozpałkę.... heh
~aj

Napisano: 28 cze 2008, 17:46

dobre, okazuje się że pracownicy też nie są bezbłędni! też się uśmiałam, pozdrawiam.
~madzia

Napisano: 29 cze 2008, 13:05

Hahha \"AJ\" w tłumaczeniu zachodniopomorskim ostatni wyraz w tym podaniu miałby zupełnie inne znaczenie:)Aż się przeraziłam, jak to przeczytałam.Myślę sobie -ale facet ma tupet !;-))))))
~podwójna

Napisano: 29 cze 2008, 13:08

o kurcze to podanie pisze kobieta?Ale mam mózg obciążony! Pozdrawiam!
~podwójna

Napisano: 29 cze 2008, 13:57

podwójna w \"normalnym\" tłumaczeniu centralnopolskim tez ma zupełnie inne znaczenie ... hehe... pozdrosss
~aj

Napisano: 29 cze 2008, 16:53

chyba wszędzie w Polsce to znaczenie jest takie same ... ale jaja niezłe
~madzia

Napisano: 29 cze 2008, 19:45

Ależ się uśmiałam...jaka szkoda że nie zapisywałam sobie wszystkich kwiatków z mojej pracy...jeden który pamiętam to...klientka napisała \"proszę o pieniądze na zakup paputków\"...czyli obuwia domowego .
~justa

Napisano: 02 lip 2008, 21:18

klientka roszczeniowajeżli pani odmówi mi pomocy to pójdę wyżej a na to koleżanka; nie warto wyżej jest strych
~<>

Napisano: 03 lip 2008, 0:33

Z innej beczki: przychodzi sekretarka do wójta małej gminy i mówi: Panie Wójcie, jakiś sms przyszedł, a wójt na to: niech wejdzie 100% autentyk
~Socjalny27

Napisano: 03 lip 2008, 14:05

Klientka OPS napisała podanie do \"Wujka Gminy\" z pośbą o pomoc .
A nastepna przyszla i na zadane pytanie przez pracownika socjalnego \" co jest źródłem dochodu jej rodziny odpowiedziala, że mąz otrzymuje \"koniorówkę z pośredniaka\"
~anka

Strona 11 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x