coś śmiesnego !!!!!!!!!! - HYdE PaRK

Strona 10 z 28    [ Posty: 278 ]

Napisano: 26 cze 2008, 18:08

przychodzi klientka do pracownika socjalnego, która w ubiegłym roku dostała decyzję odmowną ponieważ w czasie korzystania z pomocy kupiła golfa rocznik 2004, spojrzała na niego i mówi, o pan nadal tu pracuje, czyli co ja znowu nie dostanę zasiłku bo samochodem jeżdżę?
dobra to ja idę i nim coś mój kolega powiedział to sobie poszła, ale wcześniej trzasnęła drzwiami.
~abc

Napisano: 26 cze 2008, 18:12

a jeżeli chodzi o alimenty z kurczaka, to mnie klient przyniósł pół świńskiego łba w reklamówce i mówi, proszę zobaczyć jaką piękną polędwicę kupiłem, a na moją uwagę że przecież ma zaawansowaną miażdżycę i nie powinien tego jeść, to mi powiedział, że specjalnie tak mówię, bo sam mam ochotę na te śliczne policzki.
~abc

Napisano: 27 cze 2008, 0:57

Przychodzi kobieta do Ośrodka i żali się że ma ciężką sytuację i żle jej jest bo to już rok 2005 itd, pracownik socjalny pyta: co takiego powoduje że pani tak źle w tym życiu?
Klientka: Panie! Za medyki w aptece zapłaciłam dwa miliony sto pięćdziesiąt!
~Janek29

Napisano: 27 cze 2008, 1:03

No chyba już nic nie ma \"śmiesnego \"jak nasze zarobki w porównianiu do pracy , konia temu z rzędem jakby nauczyciel miał tak zarabiać jak my.
~zofka

Napisano: 27 cze 2008, 9:59

Pytam podopiecznej czemu syn został umieszczony w zakładzie poprawczym, a ona na to - \" Łoo tam panie opiekunie, bo on źgnął kumpla nożem. Ale przez kurtkę i tylko dwa razy, a tu takie wielkie halo\"
~bokot

Napisano: 27 cze 2008, 11:41

Przynosi klient podanie w którym pisze:
\"proszę o przyznanie mi zapomogi na wstawienie jednego zęba z przodu\"
Pozdrawiam.
~Basia

Napisano: 27 cze 2008, 16:17

Smutne, ale jak tu się nie uśmiechnąć kiedy pracownik w wywiadzie napisał - klientka chora na nowotwora.
~AWE

Napisano: 27 cze 2008, 23:20

Na małej karteczce klientka zwróciła się o pomoc do OPS- cytat\"u nas nic się nie zmieniło jest tak jak było\"/ podpis nazwisko klientki/
~gosia

Napisano: 28 cze 2008, 14:34

z oświadczenia klienta:
\"mam rejestracje w pupie, ale nie mam zasiłku, bo sprawa jest w pipie\"
;)
~tit

Napisano: 28 cze 2008, 14:47

z ostatniej chwili, widokówka z nad morza od klienta,
...ostanie zdanie....\"Pani socjalna jak bym szybko nie wrócił to proszę pamiętać że chcę zasiłek okresowy, tu pracuję za żywność, a kartka to z puszek\"
z poważaniem
~tit

Strona 10 z 28    [ Posty: 278 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x