Czy pigułka "dzień po" powinna być bez recepty? - HYdE PaRK

Strona 12 z 12    [ Posty: 120 ]

Napisano: 03 mar 2015, 16:19

pomijając gwałty to nikt im nic nie wciska na siłę.
brzuch nie bierze się z powietrza (tak chyba w Grecji twierdzili). Jest przyczyna jest skutek.
cuiusvis hominis est errare, nullius nisi insipientis in errore perseverare
de Charette
Awatar użytkownika
Administrator
Od: 07 maja 2014, 7:21
Zajmuję się:

Napisano: 03 mar 2015, 16:23

Nie myśl za ludzi.
Jeśli chcesz coś naprawić to zacznij od polityki społecznej i edukacji. Nie zaczynaj od końca.
Ares

Napisano: 18 kwie 2015, 12:08

ciekawy temat, ale raczej nie przejdzie w Polsce
Lepiej stracić okazję do żartu, niż przyjaciela.
fornalczyk
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 15 kwie 2015, 20:12
Zajmuję się:

Napisano: 18 kwie 2015, 13:57

Już przeszedł. Pigułkę mogą kupować 15-latki. Tyle że jeszcze nie wszystkie apteki otrzymały nowe wytyczne.
Ares

Napisano: 18 kwie 2015, 14:34

Już 15 latki kupują pigułkę a wszystko zmierza ku temu:

Guru lewicy Daniel Cohn-Bendit ujawnia w „Wyborczej”, że nie napisze nowej autobiografii. Bo nie przepracował pewnych wątków…
"... W 1972 roku złożyłem podanie o pracę w alternatywnym przedszkolu we Frankfurcie nad Menem. Pracowałem tam ponad 2 lata. Mój ciągły flirt z dziećmi szybko przyjął charakter erotyczny. Te małe pięcioletnie dziewczynki już wiedziały jak mnie podrywać. Kilka razy zdarzyło się, że dzieci rozpięły mi rozporek i zaczęły mnie głaskać. Ich życzenie było dla mnie problematyczne. Jednak często mimo wszystko i ja je głaskałem… ..."

Cały tekst:

https://wpolityce.pl/polityka/156274-gur ... ych-watkow
papusza

Napisano: 18 kwie 2015, 14:44

No, a nie od dzisiaj wiadomo, że wszystkie "Cohny-Bendity" uważają małe dziewczynki za q... (patrz sprawa Polańskiego i jego polskich obrońców). Oni chcą być "głaskani" i chcą "głaskać" ale nie zamierzają płacić alimentów, bo zbankrutowaliby. Więc pigułka musi być dostępna. Jeszcze tylko załatwią problem legalizacji pedofilii i będą happy.
Agrest

Napisano: 18 kwie 2015, 14:55

Gender nie ma nic wspólnego z pedofilią. Nawet papież Franek to wie.
Ares

Napisano: 18 kwie 2015, 14:57

To odnośnie tamtego tematu.
Pigułka jest potrzebna w przypadku gwałtu albo wpadki.
Jeżeli tak się jej boicie to zacznijcie stawiać na edukację seksualną.
Ares

Napisano: 18 kwie 2015, 15:28

Nie wierz nigdy lewakowi. Oto jak kłamie Ares:

"Podczas spotkania z austriackimi biskupami papież Franciszek określił gender mianem "demonicznej ideologii" – ujawnił na swoim blogu biskup pomocniczy Salzburga Andreas Laun. ..."

"Wielu lewicowych dziennikarzy i publicystów od miesięcy oczekuje na radykalną zmianę w podejściu Kościoła do seksualności człowieka. Nie ukrywają, że wielkie nadzieje w tej kwestii wiążą z papieżem Franciszkiem. Nic z tego – Ojciec św. po raz kolejny już ostro skrytykował promowaną przez instytucje międzynarodowe ideologię gender.

- Zastanawiam się, czy tak zwana teoria gender nie jest także wyrazem jakiejś frustracji i rezygnacji, która ma na celu zatarcie różnicy seksualnej, ponieważ nie potrafi już z nią sobie poradzić... Usunięcie różnicy jest w rzeczywistości problemem, a nie rozwiązaniem. Aby rozwiązać swe problemy relacji, mężczyzna i kobieta powinni więcej do siebie mówić, bardziej słuchać siebie nawzajem, lepiej się poznawać, bardziej miłować siebie nawzajem – powiedział podczas środowej audiencji generalnej papież Franciszek. ..."
Agrest

Strona 12 z 12    [ Posty: 120 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x