Czy wszyscy młodsi wychowawcy pracujący w Domach Dziecka muszą mieć pensje głodowe? - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]

Napisano: 07 wrz 2011, 12:46

Leonku, ale ja jestem zadowolona ze swojej pracy i ze swoich zarobków :)
Marcinie dodatek nocny i stażowy gwarantuje nam KP zatem nie pisałam o nich bo są oczywiste.
Miałam na myśli brak dodatku tzw. motywacyjnego, trudnościowego czy premii regulaminowej.

~nie jest dobrze

Napisano: 07 wrz 2011, 15:03

U nas Kp 20% premii uznaniowej co miesiąc (chyba, ze ktoś podpadnie) plus w/w dodatki plus na koniec roku premia, przeważnie kilka stówek, ale też może być tysiąc-półtora (nie wszyscy-w zależności od humoru dyrekcji)
~bella

Napisano: 07 wrz 2011, 15:52

dobry humor to podstawa:)
~nie jest dobrze

Napisano: 07 wrz 2011, 15:53

a ja pracuje na KP i nie mam dodatku stażowego!:(jest na to jakis przepis???bardzo prosze o odp
~zosia

Napisano: 07 wrz 2011, 18:11

Musisz mieć jeśli przepracujesz minimum 5 lat,po 20 latach pracy masz go 20% i się nie zwiększa. Droga Niejestdobruniu to dlaczego masz taki nieadekwatny do Twojego zadowolenia login? Ale cieszę się ,że jesteś zadowolona ze swoich zarobków bo takich ludzi potrzeba na samorządowych posadach(już nie dziwią mnie trudności w założeniu zw.zawodowych).Jeszcze bardziej się cieszę,że jesteś zadowolona z pracy bo szczęśliwy wychowawca to szczęśliwe dzieci.Ja też uważam,że dobry humor to podstawa.Tak trzymaj pozdrawiam.
PS U mnie w pracy na KP jest tylko jedna osoba zadowolona ze swojej pensji ale jej mąż jest jakimś generalnym przedstawicielem znanej marki. Fajna gościówa,żeby to było jasne.
~Leon

Napisano: 07 wrz 2011, 18:39

teraz rozumiem:)i dziekuje.na razie żaden z wychowawców nie pracuje dłużej niz 4rok
~zosia

Napisano: 07 wrz 2011, 20:09

nick się narodził po lekturze forum:)
moja kasa z pracy to ok. 2100 netto (ze stażowym bo nocek nie mam), szału nie ma ale zawsze realizuję rocznie jakieś 4-5 projektów więc dochodzi dodatkowe 800 netto/ msc, najważniejsze jest jednak to, że ja lubię tą robotę :))))
~nie jest dobrze

Napisano: 07 wrz 2011, 22:24

Rany 4-5 projektów i tyle papierów i pracy związanych z pracą w DD,skąd Ty bierzesz czas na to wszystko.Masz czas na jakieś życie prywatne,rodzinę ,dzieci, przyjaciele,jakieś hobby?
~Leon

Napisano: 08 wrz 2011, 0:21

życie mam :) całkiem fajne:) pozdrawiam, życząc jak najlepiej:)
~nie jest dobrze

Strona 4 z 4    [ Posty: 39 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x