delegacja wychowawcy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 3 z 6    [ Posty: 51 ]

Napisano: 26 mar 2013, 20:54

Daj sobie na luz kapek nie męcz się, zrób sobie papiery na tira, będziesz sobie sam panem i plebanem po co się męczysz przecież nikt Ci nie każe w tym robić.
~piotr

Napisano: 26 mar 2013, 21:37

i nikt ci nie karze pracować 24 h na dobę. oczywiście że trzeba odpocząć ale niestety w placówce nie da się \"odciąć\" a wyjazd raz w roku na tydzień urasta w Twoich opisach kapek do miana mega poświęcenia myślę że większego niż Matki Teresy. No Twój KN raczej też skoro pracujesz w placówce :)
~gocha

Napisano: 26 mar 2013, 21:54

Ja jestem przeciwna takim wyjazdom. Dzieciaki z ddz mają nas na co dzień ...niech w wakacje odpoczywają od nas ... niech jadą z innymi dzieciakami (z normalnych domów) ... niech poznają nowych ludzi ...
~Marianna

Napisano: 26 mar 2013, 22:31

Marianna i ja jestem za tym jak najbardziej!! ale tu chodzi o jeden tydz \"ku integracji grupy\" dla nas jest to cenne i tego się od 2006 roku trzymamy - cała grupa plus wszyscy wychowawcy z nią pracujący. i nie jest to tak naprawdę wyjazd wakacyjny tylko w ostatnim tyg przed końcem roku kiedy już oceny są wystawione a dzieciaki jeszcze się nie porozjeżdżały.
~gocha

Napisano: 27 mar 2013, 18:35

Sam se daj na luz i się zwolnij. O patrz go ledwo przyszedł już chce zwalniać. Pewnie dyrektor jakiś albo starosta. Papiery też sobie wyrób ale koniecznie żółte.
~kapek

Napisano: 27 mar 2013, 21:18

To Ty gocha robisz za Matkę Teresę bo pracujesz za jałmużnę. Ja pracuję za wypłatę. Faktycznie nikt mi nie każe pracować i nie pracuję 24h, po prostu się nie odcinam.Ale nie jeżdżę w urlopie na żadne wyjazdy służbowe - to wszystko.
~kapek

Napisano: 27 mar 2013, 21:31

gdyby ci dyr zaproponowal kasę za ten wyjazd w ramach urlopu to byś pojechał?
~gremlin

Napisano: 27 mar 2013, 21:32

do Kapek.Żal mi ci chłopie, twój poziom jest jak twoje wpisy, żenada, współczuje ludziom z którymi pracujesz oraz dzieciaków, powodzenia.
~piotr

Napisano: 27 mar 2013, 21:36

Piotr uwielbiam takie wpisy ... mam nadzieję że w palcówkach nie pracują misjonarze tylko ludzie z krwi i kości ... również tacy co mają swoje życie osobiste
~Marianna

Napisano: 28 mar 2013, 0:11

Ja wolałbym pracować z kapkiem niż z piotrem i szczerze współczuję dzieciom, które wychowuje taki bufon. Rzeczywiście mnóstwo ludzi na forum zwalnia innych ostatnio.
~KN

Strona 3 z 6    [ Posty: 51 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x