Daj sobie na luz kapek nie męcz się, zrób sobie papiery na tira, będziesz sobie sam panem i plebanem po co się męczysz przecież nikt Ci nie każe w tym robić.
i nikt ci nie karze pracować 24 h na dobę. oczywiście że trzeba odpocząć ale niestety w placówce nie da się \"odciąć\" a wyjazd raz w roku na tydzień urasta w Twoich opisach kapek do miana mega poświęcenia myślę że większego niż Matki Teresy. No Twój KN raczej też skoro pracujesz w placówce
Ja jestem przeciwna takim wyjazdom. Dzieciaki z ddz mają nas na co dzień ...niech w wakacje odpoczywają od nas ... niech jadą z innymi dzieciakami (z normalnych domów) ... niech poznają nowych ludzi ...
Marianna i ja jestem za tym jak najbardziej!! ale tu chodzi o jeden tydz \"ku integracji grupy\" dla nas jest to cenne i tego się od 2006 roku trzymamy - cała grupa plus wszyscy wychowawcy z nią pracujący. i nie jest to tak naprawdę wyjazd wakacyjny tylko w ostatnim tyg przed końcem roku kiedy już oceny są wystawione a dzieciaki jeszcze się nie porozjeżdżały.
Sam se daj na luz i się zwolnij. O patrz go ledwo przyszedł już chce zwalniać. Pewnie dyrektor jakiś albo starosta. Papiery też sobie wyrób ale koniecznie żółte.
To Ty gocha robisz za Matkę Teresę bo pracujesz za jałmużnę. Ja pracuję za wypłatę. Faktycznie nikt mi nie każe pracować i nie pracuję 24h, po prostu się nie odcinam.Ale nie jeżdżę w urlopie na żadne wyjazdy służbowe - to wszystko.
Piotr uwielbiam takie wpisy ... mam nadzieję że w palcówkach nie pracują misjonarze tylko ludzie z krwi i kości ... również tacy co mają swoje życie osobiste
Ja wolałbym pracować z kapkiem niż z piotrem i szczerze współczuję dzieciom, które wychowuje taki bufon. Rzeczywiście mnóstwo ludzi na forum zwalnia innych ostatnio.