delegacja wychowawcy - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 4 z 6    [ Posty: 51 ]

Napisano: 28 mar 2013, 21:22

kapek ale kto tu mówi o wyjeździe w czasie urlopu???? I wcale nie musi to być tydzień może być 5 dni. jakoś wydaje mi się, że kompletnie się nie rozumiemy. Urlop jest świętością i wara innym od niego. Ale wtedy gdy pracuję mogę \"poświęcić\" dodatkowe godziny by wspólnie ze wszystkimi z grupy wyjechać. a do matki Teresy to mi zajb.....cie daleko :)))
~gocha

Napisano: 29 mar 2013, 0:35

gremlin mówi o wyjeżdżaniu w czasie urlopu ;)
~Marianna

Napisano: 29 mar 2013, 16:49

A jak to robicie, że jedziecie w czasie trwania szkoły. Jeśli dobrze zrozumiałem to jeszcze przed wakacjami? Wypisujecie zwolnienia, usprawiedliwienia czy oficjalnie mówicie w szkole, że macie wyjazd przedwakacyjny?
~kapek

Napisano: 29 mar 2013, 19:55

oficjalnie w szkole mówimy oni już do tego czasu mają wszystko pozaliczane i nigdy problemu nie było. Marianna ale wątek zaczęła Eda i było tylko o okresie wakacyjnym nie w czasie urlopu, a nie każdy w całe wakacje ma urlop ;)
~gocha

Napisano: 30 mar 2013, 13:01

W czasie urlopu, żeby nie nadużywać KP, tylko na umowę zlecenie. Każdy robi w czasie urlopu to co chce. Jedni odpoczywają a ci co się nie narobili dorabiają.
~kapek

Napisano: 07 kwie 2013, 21:27

Witam...napiszcie proszę czy jadąc do szkoły np: na wywiadówki dostajecie delegację?
~maryśka

Napisano: 07 kwie 2013, 21:49

wiesz co nigdy nie brałam ale w sumie dlaczego nie tym bardziej że na wywiadówki jadą Ci którzy akurat dyżuru nie mają
~gocha

Napisano: 09 kwie 2013, 15:08

Dokładnie...z tym , że jak jeden poprosi o delegację to będzie gorszy od tych, którym nie chce się wojować o każdy grosz... :(
~maryśka

Napisano: 09 kwie 2013, 18:56

ale to już problem tych którym się nie chce. bez przesady. A tak na marginesie to ile u Was wynosi kilometrówka?? u nas 40gr/km i nie mam mowy o amortyzacji czy innych rzeczach, nie liczy się pojemność silnika ani nic. Gołe 40 gr/km i czasem faktycznie szkoda zachodu ;)
~gocha

Napisano: 09 kwie 2013, 23:47

Około 63 grosze.
~kapek

Strona 4 z 6    [ Posty: 51 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x
Ta strona używa ciasteczek (cookies) tylko zgodnie z zasadami opisanymi w polityce cookies Rozumiem