kapek ale kto tu mówi o wyjeździe w czasie urlopu???? I wcale nie musi to być tydzień może być 5 dni. jakoś wydaje mi się, że kompletnie się nie rozumiemy. Urlop jest świętością i wara innym od niego. Ale wtedy gdy pracuję mogę \"poświęcić\" dodatkowe godziny by wspólnie ze wszystkimi z grupy wyjechać. a do matki Teresy to mi zajb.....cie daleko ))
A jak to robicie, że jedziecie w czasie trwania szkoły. Jeśli dobrze zrozumiałem to jeszcze przed wakacjami? Wypisujecie zwolnienia, usprawiedliwienia czy oficjalnie mówicie w szkole, że macie wyjazd przedwakacyjny?
oficjalnie w szkole mówimy oni już do tego czasu mają wszystko pozaliczane i nigdy problemu nie było. Marianna ale wątek zaczęła Eda i było tylko o okresie wakacyjnym nie w czasie urlopu, a nie każdy w całe wakacje ma urlop
W czasie urlopu, żeby nie nadużywać KP, tylko na umowę zlecenie. Każdy robi w czasie urlopu to co chce. Jedni odpoczywają a ci co się nie narobili dorabiają.
ale to już problem tych którym się nie chce. bez przesady. A tak na marginesie to ile u Was wynosi kilometrówka?? u nas 40gr/km i nie mam mowy o amortyzacji czy innych rzeczach, nie liczy się pojemność silnika ani nic. Gołe 40 gr/km i czasem faktycznie szkoda zachodu