Gender - HYdE PaRK

Strona 35 z 43    [ Posty: 430 ]

Napisano: 06 lut 2014, 11:57

znaczy ono
~guw...

Napisano: 17 lut 2014, 13:30

Zdzicha znaczy...
~no...

Napisano: 18 lut 2014, 10:11

Joanna Szczepkowska: Do Magdaleny Środy

Droga Magdaleno. Napisałaś do mnie list na łamach "Gazety Wyborczej", a ja od razu odpisałam, ale jak dotąd nie wydrukowano, więc odpowiadam tutaj. Po kolei. Piszesz, że \"deologię gender wykorzystują hierarchowie do jednoczenia wiernych pod hasłem <wspólnego wroga>".

https://www.rp.pl/artykul/61991,1087076- ... Srody.html
~o Gender

Napisano: 20 lut 2014, 20:19

JA tam uważam że płeć zawsze zostanie płcią po patrzcie tylko
Kobiety
~lolztheNietsche

Napisano: 15 kwie 2015, 15:37

https://wiadomosci.onet.pl/swiat/papiez- ... cji/l0xwez
Franek poruszył przy okazji ciekawy tematy - relacje, różnice płci, konflikty płci.
Może my sie po prostu nie słuchamy? Może gender to owoc złych relacji między facetem i kobietą, niezrozumienia (dla potrzeby niezależności i rozwijania pasji przez partnera/partnerkę), uporu.
Nie było by gender gdyby kiedyś jakiś tata pozwolił swojej córce bawić się autkami?
Ares

Napisano: 15 kwie 2015, 15:44

Oto kim jest Ares:

"Rok 2014 okazał się rokiem rekordowym pod względem cyberataków na polskie instytucje – czytamy w raporcie przygotowanym przez Rządowy Zespół Reagowania na Incydenty Komputerowe CERT.GOV.PL. Atakowano KBW, giełdę, a także strony internetowe prezydenta oraz administracji państwowej. Co więcej, w ostatnim czasie w sieci odnotowano zwiększoną obecność internetowych trolli oraz tzw. „użytecznych idiotów” pracujących dla Rosji. Te ostatnie działania to elementy wojny hybrydowej. ..."
wandzia

Napisano: 15 kwie 2015, 15:48

Wandzia ten spam ci zaszkodzi. Znowu będę musiał iść do Andrzeja.
Jeśli chcesz pogadać to OK ale wklejek nikt akceptować nie będzie.
Ares

Napisano: 15 kwie 2015, 15:49

Obrazek
pstryk

Napisano: 15 kwie 2015, 16:05

Wandzia żebyś chociaż wklejała różne wklejki tak jak dzibar. Wysil się troszkę.
Nie ośmieszaj sie.

Co do gender - Franek nie utożsamia gender z pedofilią i trans. To ważne.
Ares

Napisano: 16 kwie 2015, 12:48

Dziecko samo ma się określi i samo wybrać zabawkę. Zainteresowania zmieniają się z wiekiem.
Ares

Strona 35 z 43    [ Posty: 430 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x