jak ryjecie pod ludźmi?-----> - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]

Napisano: 30 sie 2008, 13:11

ochhh gulgot

to tak wyglądała Twoja ścieżka kariery Klienta MOPS ....

kontrakt na powyższe działania też spisywałeś ?? ??

Kargulen ... jak Ty taki obrotomierz jesteś jak piszesz ... to mam pytanko .... od MOPS się odciąć nie umiesz ? Facet Ty już (widzę i czytam) internet masz toż to tylko krok do rzucenia się w ramiona globalizacji .... idź precz, płać podatki i zarabiaj jak przystało.

Kargulen i jeszcze jedno

oglądałem kiedyś taki program \"Młodzież kontra\" i jeden z młodych przyszłych pOSŁÓW zadał ciekawe pytanie.

Jeden człowiek pracuje uczciwie, długie godziny i często 7 dni w tygodniu, drugi pracy się nie ima, jest leniem, obibokiem i pijakiem .... jakim prawem ten drugi ma prawo do 1/3 pensji tego pierwszego ?????? ... odpowiedz Kargul .... jakim kurna prawem !? ... a jak Ci weny nie starczy to niech Ci gulgot pomoże.
~temu misiu

Napisano: 30 sie 2008, 15:50

Ja na te marne 400-500 zł. musze pracować tydzień a ty nierobie kargulenie masz je za nic - do roboty byś się wziął a nie żerował na garnuszku państwa!!!!!
~pracownik

Napisano: 01 wrz 2008, 12:03

te pracownik, to nie twoj garnuszek tylko państwa, jak sam/a zauwazyles, więc wara od gara.
To masz 2 koła nie miesią za nic nicnierobienie?
W tyłkach wam sie poprzewracało !
Nieroby
Darmozjady
Oszołomy
Złośliwe cioty
Wielkie dupska spasione na państwowym
Kij wam w oko....niech was auta rozjadą na drodze ku przestrodze...innych, co się bedą chcieli podpiąć pod ten szczytny zawód mopsiarza
~kargulen

Napisano: 01 wrz 2008, 15:50

A ty kargulen znowu na świetlicy i internetem dali się wam pobawić?
~no face

Napisano: 08 wrz 2008, 15:44

nie narzekaj u mnie jak byś dostał 100-150 zł to byłobyś bogaty fraco jedna , skoro tak umiesz kombinowac to wypad do roboty a nie do mopsu - skąpa jestem dla takich jak Ty
~aśka

Napisano: 24 wrz 2008, 15:09

tak żle to im nie życz, bo kto ci wypłaci kolejne 500., kombinatorze?
~A.F.

Napisano: 26 paź 2008, 16:39

wredna ty stara pukwo, sama rusz tylek i nie żeruj na budżecie udając, że pracujesz.
Ile zarabiasz? 1200? 1500? 2000?
Weź 500, resztę wywal do ścieku i zobaczymy jaką bedzuesz miała motywację do życia głupia flądro.
~gulgotno jak to dlaczego wybral

Napisano: 30 paź 2008, 23:15

Kargulen w tyłku to się tobie poprzewracało 500 jest ci mało.
Darmozjadzie idź do roboty, a nie masz tylko w głowie glupoty.
Tracisz energię na to pisanie i po tyłku się drapanie.
Lepiej by ci było gdyby się coś uczciwie zarobiło.
~życzliwy

Napisano: 15 mar 2011, 19:15

oj baby, macie te swoje durne studia,pracujecie w obskurnych lokalach, gdzie nieraz przyjmujecie śmierdzących gości i gościówy.
A ja się zastanawiam, gdzie wasze ambicje? zostały w marzeniach? Kurcze, macie taki ohydne zawody, że tylko się pociąć można. ja bym się pociął.
~krocze wojtyły

Napisano: 20 mar 2011, 1:32

d.e.b.i.l.
~endo

Strona 2 z 3    [ Posty: 27 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x