Karty pobytu dziecka w placówce opiek.wych - Placówki Opiekuńczo-Wychowawcze, Ośrodki Adopcyjno-Opiekuńcze

Strona 7 z 7    [ Posty: 68 ]

Napisano: 16 kwie 2011, 9:10

~Paweł

Napisano: 16 kwie 2011, 9:11

Bardzo proszę o wzór karty pobytu dziecka w świetlicy socjoterapeutycznej, jak ktoś może mi to podesłać do bardzo dziękuje. Oczywiście opisu takiej karty równiez nie posiadam
Pozdrawiam,
P
Mój mail to [email protected]
~Paweł

Napisano: 17 kwie 2011, 18:29

Prosze rowniez o karte pobytu dziecka w placowce [email protected]
~Tolka

Napisano: 12 cze 2012, 14:28

czy mogłabym prosić o wzór karty pobytu - opisowej - w placówce opiek. - wych. Z góry bardzo dziękuje
[email protected]
~helena

Napisano: 13 cze 2012, 14:49

jeżeli byłaby taka możliwość to także poproszę
[email protected]
~irek

Napisano: 22 sie 2012, 19:25

Witam :)
Jeżeli istniałaby taka możliwość to proszę o przesłanie na e-mail [email protected] wzór karty pobytu. W świetlicy środowiskowej, w której pracuje jesteśmy na etapie modyfikowania aktualnych kart i jeżeli ktoś ma jakiś sprawdzony \"szablon\" to byłabym bardzo wdzięczna za jego udostępnienie :)
~Ania

Napisano: 13 paź 2012, 11:47

Witam serdecznie, w zwiázku z wprowadzeniem kart zajéc specjalistycznych chcialabym zapytac jak wygládajá druki w waszych placówkach.Jestem pedagogiem.Jezeli mogé prosic o wzór oraz przyklad tego co wpisujecie bédé wdziéczna [email protected]
~Karolina

Napisano: 30 paź 2012, 21:50

Dołączam do osób i proszę o wysłanie na e-mail [email protected] wzoru karty pobytu w świetlicy socjoterapeutycznej (rozpoczynamy działalność) jeśli nie sprawiło by kłopotu to z opisem. Z góry dziękuję.
~Beata

Strona 7 z 7    [ Posty: 68 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x