kryzys - Przemoc w rodzinie, Asystent Rodziny

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]

Napisano: 05 mar 2015, 13:01

no Plush tekst o korepetycjach bezcenny :lol: musze zapamiętać :lol:

a espresso na co się tak wkurzałam ? na WSZYSTKO, że dokładają mi rodzin, z którymi nikt do tej pory nic nie zrobił, że socjalny powiedział matce że będe lekcje z dziećmi odrabiać, że płacą mało, że wszystko głupie jest ooo
muffinek84

Napisano: 05 mar 2015, 18:14

Ja swego czasu również poinformowałam że za korepetycje się płaci i należy tak pracować rodziną aby ich nie wyręczać z prostej przyczyny : dodatkowe zajęcia , wyrównawcze dzieci mają w szkole i wszelkie nieprawidłowości oraz fakt słabo wykorzystanej tej formy wsparcia należy likwidować . Socjalnemu do tego stopnia się to nie spodobało, że wspólnie z psychologiem zaczęły " naloty " robić w środowisku , wzywać ojca do gops pod pretekstem nadużywania alkoholu i znęcania se nad rodziną . Żenujące w jaki sposób można obecnie tylko dlatego że jest się "klientem GOPS " nadużywać funkcji i doprowadzać do "kryzysu rodzinny". Dodam że socjalny pełni funkcje kuratora jednocześnie.
!!!!!!!!

Napisano: 06 mar 2015, 11:42

muffinek84 pisze: espresso na co się tak wkurzałam ? na WSZYSTKO, że dokładają mi rodzin, z którymi nikt do tej pory nic nie zrobił, że socjalny powiedział matce że będe lekcje z dziećmi odrabiać, że płacą mało, że wszystko głupie jest ooo
zarobki demotywują mnie chyba najbardziej :(
espresso

Napisano: 01 lut 2016, 16:40

trzy lata w rodzinach, zrobiłam co było do zrobienia :( teraz rodziny dostaną po 500+ i dopiero zacznie się marnotrawnie i nadużywanie. Wypalenie zawodowe mnie dopadło :( ja też chcę asystenta :D
mija

Napisano: 08 lut 2016, 13:49

Dzień dobry, jestem dziennikarką GW. Przygotowuję materiał o asystentach rodziny. Wydaje mi się, że jest to niezwykle ważna praca, która rzeczywiście daje pozytywne efekty, ale jest dużo problemów z organizacją, dofinansowaniem tego zawodu. Może zgodziłaby się Pani porozmawiać? Nie musimy publikować nazwiska. A może zna Pani innych asystentów, którzy zgodziliby się opowiedzieć, co ich boli?
Podaję maila: [email protected]
Pozdrawiam serdecznie,
Ludmiła Anannikova
luaa

Napisano: 08 lut 2016, 14:31

luaa pisze:Dzień dobry, jestem dziennikarką GW. Przygotowuję materiał o asystentach rodziny. Wydaje mi się, że jest to niezwykle ważna praca, która rzeczywiście daje pozytywne efekty, ale jest dużo problemów z organizacją, dofinansowaniem tego zawodu. Może zgodziłaby się Pani porozmawiać? Nie musimy publikować nazwiska. A może zna Pani innych asystentów, którzy zgodziliby się opowiedzieć, co ich boli?
Pozdrawiam serdecznie,
Ludmiła Anannikova

Proszę pisać na [email protected]
ttttaaaaaa

Napisano: 09 lut 2016, 2:07

luaa pisze:Dzień dobry, jestem dziennikarką GW. Przygotowuję materiał o asystentach rodziny. Wydaje mi się, że jest to niezwykle ważna praca, która rzeczywiście daje pozytywne efekty, ale jest dużo problemów z organizacją, dofinansowaniem tego zawodu. Może zgodziłaby się Pani porozmawiać? Nie musimy publikować nazwiska. A może zna Pani innych asystentów, którzy zgodziliby się opowiedzieć, co ich boli?
Pozdrawiam serdecznie,
Ludmiła Anannikova
Też bym mogła dorzucić coś od siebie
Asrodziny

Napisano: 09 lut 2016, 10:56

Asrodziny, czy mogłabym prosić o dane kontaktowe lub o maila na adres: ludmila.anannikova@ agora.pl? Dziękuję
Asrodziny

Napisano: 09 lut 2016, 10:58

Asrodziny, czy mogłabym prosić o dane kontaktowe lub o maila na adres: ludmila.anannikova@ agora.pl? Dziękuję
luaa

Napisano: 10 lut 2016, 19:45

Przepraszam, że dopiero dziś ale miałam ograniczony dostęp do internetu. Mój adres e-mail [email protected]
Asrodziny

Strona 3 z 4    [ Posty: 37 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x