Magiczny władca \"lemingów\" - HYdE PaRK

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]

Napisano: 11 paź 2012, 16:05

Bo nie ma alternatywy niestety.
~Adam

Napisano: 11 paź 2012, 23:22

Jest alternatywa tylko trzeba zacząć myśleć bo niedługo obudzicie się nie z ręką w nocniku a w szambie.
~Ojjjj

Napisano: 11 paź 2012, 23:40

Nie ma. Wyliczmy:
PiS - konserwatyzm, wrogość wobec Rosji (Smoleńsk, Katyń, gazociąg) i wobec Niemiec (wojna, Erika Steinbach, gazociąg) a więc do naszych znaczących i najbliższych sąsiadów bez których byśmy nie istnieli dziś, państwo policyjne, wzmocniona rola CBA, prokuratura w rękach polityków, homofobia, lizanie tyłka klerowi (zakaz in vitro, aborcji itp), autorytaryzm.
SLD - byli komuniści, nadmierna, laicyzm, beton polityczny, otaczanie się starymi, często karanymi kolesiami (układy z PZPR).
Ruch Palikota - Laicyzm, antyklerykalizm, wchodzenia do zadków pedałom, lesbom i trans, narkotyki.
PSL - nepotyzm, lizanie rowków rolnikom, karierowicze pozbawieni lojalności.
Solidarna Polska - ochłap PiS-u. Zbyt prawicowe podejście.

O Korwinie, Jurku i innych kukłach nie wspomnę bo i tak nic nie znaczą.
I kogo wybierasz?
~Adam

Napisano: 12 paź 2012, 11:07

Adam, po prostu nie idę na wybory bo nie mam na kogo głosować i tyle w temacie a nikt ze mnie nie będzie robić bezwolnej kukły i niech nikt nie pieprzy, że to mój obowiązek pójść na wybory. Mam czyste sumienie, że nie wybrałam nikogo więc mogę psioczyć do woli.
~Ojjjj

Napisano: 12 paź 2012, 11:47

Ojjjj nie możesz psioczyć bo kiedy chowasz głowę w piasek na wyborach to ci kuper wystaje po wyborach, nie dziw się zatem, ze ustawodawca, który tak chętnie feruje ustawy o przemocy jeszcze chetniej zamuka usta w demokratycznym państwie ( a przykladem na to byl ostatni Marsz TY Trwam wraz z Solidarnoscią Solidarnymi 2010 i PiS 29 września br.

Jak wiec widzisz przyczyna biernosci i skutek w perspektywie jest jasno okreslony, a teraz możesz podejmować decyzje - i pamietaj nic nie dzieje się bez powodu
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 12 paź 2012, 16:37

No właśnie i tu wychodzi lemingowy tok myslenia.
~Ojjjj

Napisano: 12 paź 2012, 16:51

Iść trzeba i trzeba wybrać najmniejsze zło.
~Adam

Napisano: 12 paź 2012, 16:58

I co wybierzesz? hehehehehehehe
~Ojjjj

Napisano: 12 paź 2012, 17:50

Albo PO albo RP.
~Adam

Napisano: 12 paź 2012, 20:41

jedno jest pewne, że nie PiS!!!!!!!
~janek

Strona 2 z 3    [ Posty: 23 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU