Na co cierpi dzibar-próba diagnozy - HYdE PaRK

Strona 3 z 6    [ Posty: 58 ]

Napisano: 08 wrz 2016, 16:15

dzibar pisze:Jako pracownik socjalny jestem wykluczona społecznie nie tylko przez admina na tym forum, ale rownież przez pseudo pracowników socjalnych, którzy mają mało pojęcia o faktycznej pracy socjalnej i jej możliwościach;
to się przeklada na np. inne dziedziny życia:

"W kontekście słów siostrzenica zbrodniarza wojennego - Heinricha Himmlera - Katrin Himmler, która tak powiedziała ( kiedy wyszły na jaw jego zbrodnie i ich rozmiar ):

" Gdy wygna się kogoś poza granice społeczeństwa nie trzeba zajmować się zasadami "

----------------------
To ma dzisiaj swój wymiar w kwestii rozmów o imigrantach i pomocy dla nich, ale nie kosztem życia rodzimej ludności i tak ja pojmuję sens słów:
"Szef węgierskiego rządu wskazał potrzebę ochrony europejskich granic w związku z falą uchodźców. Zaznaczył, że potrzebna jest – jak mówił – "dobra pomoc" dla migrantów, kierowana do miejsc, skąd przybywają oni do Europy."
Dzidka

dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 17:41
Gliwice, Polska

:)))))))))
Weź leki!! Weź leki!!!
Gość

Napisano: 08 wrz 2016, 16:45

znaczy się nie masz żadnych sukcesów oprócz:
1) wywalenia z roboty
2) przegranych spraw w sądach zwykłym i okręgowym sądzie pracy
3) nie pojechałaś do kisztyniowa chociaż jako pierwsza złożyłaś taką deklarację,
4) nie napisałaś protestów chociaż sama się do tego zobowiązałaś
5)załatwiłaś sobie sytuację w domu
6) jesteś zakałą forum,
7) jesteś najbardziej ze wszystkich nicków obśmiewana
8) nie pojechałaś do moskwy chociaż także pisałaś się jako pierwsza
9) nie jesteś empatyczna oprócz empatii do siebie samej
10) więcej grzechów nie pamiętam ....
dobra rada
popatrz w lustro i opisz kogo tam zobaczyłaś przez ostatnie 7 lat
Pozdrawiam
twój cichy wielbiciel
do Zdzisławy

Napisano: 08 wrz 2016, 17:27

Krótko - cichy wielbicielu - w lustrze widzę brzydką, bardzo zniszczoną twarz ładnej kiedyś kobiety, ktora przeszła rozstrój zdrowia po zwolnieniu z pracy i w wyniku wieloletniego mobbingu PTSD_) a więc zgodnie z opinią lekarską nie była w stanie przez wiele lat zaplanować nic chociażby na jeden dzień naprzod.
Mało tego - bo pomimo tego nie zalamałam się i dalej walczę o prawa swoje i podejmuję proby o prawa śroodowiska pracownikow socjalnych ( w tym pracowników socjalnych bedących w moim wieku ) oraz lokalnego ( czego dowodem jest już skierowanie skargi do sądu o rozpoczynający się wlaśnie na nowo proces)

Tak więc cena, ktorą zapłaciłam już i dalej płacę jest ogromna, ale pewnie dzięki temu pomimo brzydoty jednak jest ta iskra, która daje mi siły aby np. startować jako kandydatka na posla i dzisiaj mieć realny wpływ na politykę poprzez wspólne doświadczenia w czasie wyborów doceniono bowiem moją determinację i moj glos jest szanowany.

Tak więc widzisz każdy ma to na co zaslużyl, a moje zycie jak widać ciągle jeszcze
trwa i działam. A co ma wisieć - nie utonie. Żaluję, że nie pojechałam do Rosji na kongres Parcowników Socjalnych ( próbowałam zyskać wsparci, ale przy moich wówzas ograniczeniach to graniczyo z cudem)
Ale wszystko przede mną - nie są to takie wydatki jak OKPS w Częstochowie, a ja od wielu lat staram się zachować godnośc aby dojechać na OKPS w Częstochowie - bo to jest priorytet, a co dopiero kilkaset procent wyższe bez wsparcia ( ale to już inna bajka przy obecnej i byłej ) retoryce i polityce.

Faktem jest, że nie wszystko się udało, ale zmienił się rząd i Prezydent ( i ja w tych zmianach brałam czynny udział) - wszystko idzie we właściwym kierunku - zbyt powoli, ale widać mnie nie jest pisane aby korzystać z plonów mojej pracy, ważne jest więc abym nie zawiodła moich dzieci i dała im przykład jak godnie zachowywać się do końca - nawet wówczas kiedy w danym nam czasie na zycie praca nie jest doceniana.
Ważne aby być CZŁOWIEKIEM sumiennym

A w kwestii empatii to nie myl empatii z litością bo poprzez litośc drwisz ze sprawiedliwości społecznej i z jej ofiary
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 09 wrz 2016, 8:14

dzibar już przeskoczyła Petru, Kijowskiego i Bolka razem wziętych w swoim cierpieniu.
Gość

Napisano: 09 wrz 2016, 15:41

bo ona cierpi za miliony polskich biednych, osamotnionych, małej wiary, i samotnych pracowników socjalnych rozsianych po całym świecie za miską ryżu :cry:
do Zdzisławy

Napisano: 11 wrz 2016, 8:45

do Zdzisławy pisze:bo ona cierpi za miliony polskich biednych, osamotnionych, małej wiary, i samotnych pracowników socjalnych rozsianych po całym świecie za miską ryżu :cry:
Cierpiętnica socjalna ? :D
Gość

Napisano: 13 wrz 2016, 15:44

Nie wiadomo co jej dolega ale wiadomo że zdrowa nie jest. Specjalista powinien to ocenić. Dla mnie to łagodna ostać aspergera. Normalna kobieta w wieku dzibar pracuje, wychowuje dzieci, czasem bawi wnuki. Raczej nie gnije przed monitorem.
Lestat31
Awatar użytkownika
Praktykant
Od: 09 mar 2016, 17:33
Zajmuję się:

Napisano: 17 wrz 2016, 19:30

Lestat31 pisze:Nie wiadomo co jej dolega ale wiadomo że zdrowa nie jest. Specjalista powinien to ocenić. Dla mnie to łagodna ostać aspergera. Normalna kobieta w wieku dzibar pracuje, wychowuje dzieci, czasem bawi wnuki. Raczej nie gnije przed monitorem.
Fakt, ale jest nadzieja, ostatni zamilkła. :D
Gość

Napisano: 17 wrz 2016, 19:55

Na forum istnieje cenzura, a za krytykę tej cenzury słowa miałam karę do wczoraj - jak widać inwigilacja i cenzura to nie mój wymysł
https://www.money.pl/gospodarka/wiadomos ... 54908.html
"Dominik Libicki był jednym z czołowych menedżerów w biznesie Zygmunta Solorza-Żaka. W latach 2001-2015 pełnił funkcję prezesa zarządu spółki Cyfrowy Polsat. Był również wiceprezesem zarządu Polkomtela oraz zasiadał w radzie nadzorczej Telewizji Polsat. Przez blisko 15 lat lat konsekwentnie budował pozycję rynkową Cyfrowego Polsatu – największej grupy medialno-telekomunikacyjnej na rynku polskim i jednej z największych w Europie.

Z firmami Solorza jednak rozstał się w dość nieoczekiwany i nagły sposób. W październiku 2014 r., po kilkunastu latach pracy w Cyfrowym Polsacie, złożył rezygnację z funkcji prezesa tej firmy. Jak informował wówczas Cyfrowy Polsat, powodem rezygnacji była niezgodność stanowisk co do sposobów realizacji strategii grupy. Czytaj więcej: Dominik Libicki rezygnuje z funkcji prezesa Cyfrowego Polsatu

Teraz menedżer będzie rozwijał portfel nowoczesnych technologii w ramach Kulczyk Investment.

Dominik Libicki z branżą telewizyjną i telekomunikacyjną związany jest od ponad 20 lat. Pełnił funkcję dyrektora w PAI Film oraz prowadził własną firmę producencką Studio Meg. W latach 2005-2006 był członkiem, a w latach 2006–2008 wiceprzewodniczącym rady nadzorczej Polskiej Telefonii Cyfrowej (operator sieci komórkowej Era, dziś T-Mobile). W latach 1999-2011 roku zasiadał w radzie nadzorczej spółki Polskie Media, będącej nadawcą kanałów TV4 i TV6. Był prezesem Związku Pracodawców Prywatnych Mediów działającego w ramach Polskiej Konfederacji Pracodawców Prywatnych "Lewiatan". Ukończył studia na Wydziale Ochrony Środowiska Politechniki Wrocławskiej. "

Próba wykrycia skali tego co państwo w państwie robi z przeciętnymi ludźmi - nie mieści się w głowie.
A to powyżej jest tylko maleńką dawką faktów
które od wielu lat przedstawiam, a za które tak jestem piętnowana.
Dzidka
dzibar
Specjalista
Od: 06 sie 2006, 18:41
Zajmuję się:
Strona WWW: http://vp.pl

Napisano: 17 wrz 2016, 20:34

tym razem cierpisz na solorza, libickiego i innych bogatych :lol:
do pieniaczki dzibar

Strona 3 z 6    [ Posty: 58 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]