Doda też jest inteligentna, a jak widać ma problemy z dotarciem do wiary i wyborem partnerów życiowych, którzy wyśmiewają PISMO ŚWIĘTE, a sama Doda ( muza Tuska)- coraz starsza, grubsza i żałosna POkazała namiastkę swojej inteligencji prezydentowi RP Andrzejowi Dudzie na kongresie adwwokatów. Można wiec tzw. inteligencję wykorzystywać do dobrych lub złych celów ( to jest inteligencja nabyta)i popisywać się ku uciesze gawiedzi, , ma się też inteligencję wrodzoną...........ale na tym polega wolna właśnie wolna wola aby umieć odróżnić dobro od zła
i postawić na właściwego konia, aby nie mieć sobie nic do zarzucenia i nie płakać później nad rozlanym mlekiem, kiedy zamiast plotki nie zaufało się Bogu
https://kujawsko-pomorskie.onet.pl/25-la ... nia/7xmvst
" 25 lat Radia Maryja. Kaczyński: dzieła ojca Rydzyka tworzą ogromną przestrzeń czynienia dobra
Dzieła ojca dyrektora Tadeusza Rydzyka tworzą ogromną przestrzeń czynienia dobra; dla wielu środowisk jego osiągnięcia są solą w oku - napisał prezes PiS Jarosław Kaczyński w liście z okazji 25-lecia powstania Radia Maryja. Jak ocenił, Radio Maryja jest dziełem opatrzności."
Zamiast napawać się swoim dwuznacznym rodzinnym szczęściem poświęć chwilę wspólnego czasu aby wspólnie poczytać Biblie - może to ci da więcej do myślenia niż sądzisz, bo ja również bardzo późno oddzieliłam plewa od ziarna, ale wyszlo mi to na dobre bo wiara czyni cuda i to jest prawda