Szukam pomocy finansowej i nie tylko - HYdE PaRK

Strona 4 z 9    [ Posty: 84 ]

Napisano: 18 cze 2012, 16:33

Witam, bardzo proszę o pomoc finansową. Mam ogromne problemy ze spłatą kredytów. Pracuję na 1,5 etatu a i tak nie wyrabiam finansowo. Jestem już u kresu wytrzymałośc, ale nie mogę się poddać, bo mam na utrzymaniu córkę. Jeżeli jest ktoś kto może mi pomóc w jakikolwiek sposób to bardzo proszę o kontakt: [email protected]
~danusia

Napisano: 22 cze 2012, 6:10

jestem ojcem który walczy o synka,widziałem go przez 2 lata ogólnie z 1,5 mniesiąca.. Sąd przychyla sie do wszystkiego co robi moja była dziewczyna itd.. zaszła w ciąze drugi raz ale na szczescie nie ze mną .. martwie sie o moje dziecko .. nie wiem gdzie ona w tej chwili przebywa , na kazdą moją wiad do niej dostaje odpowiedz ze pomyliłem nr a wiem w 100% ze to jej nr.. ona bez mojej zgody nie moze zrobic nic a robi wszystko .. chszcziny itd .. nie informuje mnie o niczym a powinna .. roztałem sie z nią przez zdrade z typem ktory brał narkotyki i sama wpadła w nie,oraz przepusciła 20tys zł które miałem przeznaczone na lokate dla dziecka.. wiem ze nie radzi sobie z mojim synem i nie ma nawet na kurteczke dla niego .. nie ma na nic.. zanim zaszła w ciąze 2 raz mojego syna zostawiała na 1-2 mniesiące pod opieką jej matki która jest poprostu pijaczką i nie mają na dodatek zadnych warónków do wychowywania dziecka.. sąd nie bieze pod uwage zadnych dowodów , zdjec w trakcie jak piła,cpala itd .. nie daje rady nie spie,nie mam ochoty na jedzenie,powoli zapadam w depresje,mam równiez mysli samobujcze.. slysze,czuje mojego synka .. PROSZE POMÓŻCIE GG 36738688 PROSZE
~8mila

Napisano: 22 cze 2012, 16:06

Witam. Poszukuję poważnej, odpowiedzialnej osoby która pożyczy na spłatę hipoteki na nieruchomości (mieszkanie własnościowe). Jako zabezpieczenie pożyczki wpis hipoteki pożyczkodawcy. Umowa notarialna. Zwrot z ustalonymi odsetkami po okresie 3 lat.
[email protected]
~Piotr

Napisano: 06 lip 2012, 1:18

witam.mamy synka co ma 4 latka i jeszcze nie chdzi gdyz 16 razy mial juz zlamane nozki,ma wrodzona łamliwość kości . szukamy pomocy dla niego na podróże ,bo musimy jezdzić warszawa ,łódz, kraków, gdansk po lekarzach i szpitalach. szukamy pomocy bo nasze zarobki są male a chcemy aby synek zaczal sam chodzic...`DZIĘKUJEMY TYM OSOBĄ CO MOGĄ NAM POMÓC!TO JEST NASZE KĄTO 50 11 60 22 02 00 00 00 01 48 63 45 56 PROSZĘ O POMOC
~ANNA

Napisano: 06 lip 2012, 1:31

witam.mamy synka co ma 4 latka i jeszcze nie chdzi gdyz 16 razy mial juz zlamane nozki,ma wrodzona łamliwość kości . szukamy pomocy dla niego na podróże ,bo musimy jezdzić warszawa ,łódz, kraków, gdansk po lekarzach i szpitalach. szukamy pomocy bo nasze zarobki są male a chcemy aby synek zaczal sam chodzic...`DZIĘKUJEMY TYM OSOBĄ CO MOGĄ NAM POMÓC!TO JEST NASZE KĄTO 50 11 60 22 02 00 00 00 01 48 63 45 56 PROSZĘ O POMOC
~ANIA

Napisano: 01 wrz 2012, 14:27

Witam, potrzebuje pieniędzy żeby kupic siostrze podręczniki do szkoły, która zaczyna już w poniedziałek. Jeśli ktoś mógłby pomóc to przyda się każda złotówka. Tu podaje adres paypal na który można wpłacać nawet najdrobniejsze sumy [email protected]
z góry dziękuję. Mam nadzieję że ktoś pomoże.
~Sami

Napisano: 30 lis 2012, 23:33

Potrzebuje każdej wolnej złotówki od ludzi dobrej woli.Aby wyjść na prosta.Bardzo proszę o jakiekolwiek wpłaty.50 1020 5558 1111
1724 6690 0026. Bede wdzieczny za kazdy grosz.
~Dominik

Napisano: 09 gru 2012, 21:22

Proszę o pomoc Jestem w ciężkiej sytuacji finansowej, próbuje utrzymać dom, zostałem oszukany przez rodzonego Brata, który wziął na mnie kredyt, który muszę spłacać w ogromnej kwocie co miesiąc brakuje mi 300 zł do życia moja renta inwalidzka, nie wystarczy na to abym był w stanie zapłacić wszystkie rachunki, a moja żona znajduje się na 3 grupie i obecnie poszukuje pracy nie proszę o wiele ale o symboliczną złotówkę na podany przeze mnie adres konta BZ WBK 17-1090-1955-0000-0001-0945-7583 Proszę o pomoc ludzi dobrej woli, jeśli jeszcze tacy są

Chce spędzić te święta jeszcze w swoim domu, jeśli jednak nie będe miał jak utrzymać dom, to utracę dom Wszyscy którzy wpłacą chociażby złotówkę na moje konto Niech ich Bóg błogosławi Życzę wszystkich Wesołych Świąt
~zdesperowany

Napisano: 10 gru 2012, 5:59

MAM KLOPOTY FINANSOWE MUSZE DO KONCA ROKU UREGOLOWAC DLUG PROSZE O POMOC
~MARIA

Napisano: 13 gru 2012, 12:30

Proszę o pomoc , z tego co czytam wszyscy szukamy pomocy od dobrych ludzi . Mam 5 dzieci maż stracił prace ja pracuje ale ledwie starcza na żywność ,zdarza się że nie opłacę rachunków żeby tylko dzieci miały coś do jedzenia .Myślałam że dam rade , ale myliłam się , pobrałam kredyt i ciężko mi go spłacać .Nie wiem do kogo się zwrócić o pomoc . Niedługo święta i w tym roku nie będzie mnie stać na prezenty dla dzieci . Miesiąc temu zmarł mi tata bardzo mi pomagał i przy dzieciach i finansowo , odkąd go nie ma jest mi ciężko .Proszę i dziękuje za pomoc . Alior Bank 02-2490-0005-0000-4001-0009-9640
~Bozena

Strona 4 z 9    [ Posty: 84 ]
NIE PRZEGAP WAŻNYCH INFORMACJI! POLUB NASZ PROFIL NA FACEBOOKU
[ ZAMKNIJ ]
Usuń ciasteczka witryny

x

x