Witam, bardzo proszę o pomoc finansową. Mam ogromne problemy ze spłatą kredytów. Pracuję na 1,5 etatu a i tak nie wyrabiam finansowo. Jestem już u kresu wytrzymałośc, ale nie mogę się poddać, bo mam na utrzymaniu córkę. Jeżeli jest ktoś kto może mi pomóc w jakikolwiek sposób to bardzo proszę o kontakt: [email protected]
jestem ojcem który walczy o synka,widziałem go przez 2 lata ogólnie z 1,5 mniesiąca.. Sąd przychyla sie do wszystkiego co robi moja była dziewczyna itd.. zaszła w ciąze drugi raz ale na szczescie nie ze mną .. martwie sie o moje dziecko .. nie wiem gdzie ona w tej chwili przebywa , na kazdą moją wiad do niej dostaje odpowiedz ze pomyliłem nr a wiem w 100% ze to jej nr.. ona bez mojej zgody nie moze zrobic nic a robi wszystko .. chszcziny itd .. nie informuje mnie o niczym a powinna .. roztałem sie z nią przez zdrade z typem ktory brał narkotyki i sama wpadła w nie,oraz przepusciła 20tys zł które miałem przeznaczone na lokate dla dziecka.. wiem ze nie radzi sobie z mojim synem i nie ma nawet na kurteczke dla niego .. nie ma na nic.. zanim zaszła w ciąze 2 raz mojego syna zostawiała na 1-2 mniesiące pod opieką jej matki która jest poprostu pijaczką i nie mają na dodatek zadnych warónków do wychowywania dziecka.. sąd nie bieze pod uwage zadnych dowodów , zdjec w trakcie jak piła,cpala itd .. nie daje rady nie spie,nie mam ochoty na jedzenie,powoli zapadam w depresje,mam równiez mysli samobujcze.. slysze,czuje mojego synka .. PROSZE POMÓŻCIE GG 36738688 PROSZE
Witam. Poszukuję poważnej, odpowiedzialnej osoby która pożyczy na spłatę hipoteki na nieruchomości (mieszkanie własnościowe). Jako zabezpieczenie pożyczki wpis hipoteki pożyczkodawcy. Umowa notarialna. Zwrot z ustalonymi odsetkami po okresie 3 lat. [email protected]
witam.mamy synka co ma 4 latka i jeszcze nie chdzi gdyz 16 razy mial juz zlamane nozki,ma wrodzona łamliwość kości . szukamy pomocy dla niego na podróże ,bo musimy jezdzić warszawa ,łódz, kraków, gdansk po lekarzach i szpitalach. szukamy pomocy bo nasze zarobki są male a chcemy aby synek zaczal sam chodzic...`DZIĘKUJEMY TYM OSOBĄ CO MOGĄ NAM POMÓC!TO JEST NASZE KĄTO 50 11 60 22 02 00 00 00 01 48 63 45 56 PROSZĘ O POMOC
witam.mamy synka co ma 4 latka i jeszcze nie chdzi gdyz 16 razy mial juz zlamane nozki,ma wrodzona łamliwość kości . szukamy pomocy dla niego na podróże ,bo musimy jezdzić warszawa ,łódz, kraków, gdansk po lekarzach i szpitalach. szukamy pomocy bo nasze zarobki są male a chcemy aby synek zaczal sam chodzic...`DZIĘKUJEMY TYM OSOBĄ CO MOGĄ NAM POMÓC!TO JEST NASZE KĄTO 50 11 60 22 02 00 00 00 01 48 63 45 56 PROSZĘ O POMOC
Witam, potrzebuje pieniędzy żeby kupic siostrze podręczniki do szkoły, która zaczyna już w poniedziałek. Jeśli ktoś mógłby pomóc to przyda się każda złotówka. Tu podaje adres paypal na który można wpłacać nawet najdrobniejsze sumy [email protected]
z góry dziękuję. Mam nadzieję że ktoś pomoże.
Potrzebuje każdej wolnej złotówki od ludzi dobrej woli.Aby wyjść na prosta.Bardzo proszę o jakiekolwiek wpłaty.50 1020 5558 1111
1724 6690 0026. Bede wdzieczny za kazdy grosz.
Proszę o pomoc Jestem w ciężkiej sytuacji finansowej, próbuje utrzymać dom, zostałem oszukany przez rodzonego Brata, który wziął na mnie kredyt, który muszę spłacać w ogromnej kwocie co miesiąc brakuje mi 300 zł do życia moja renta inwalidzka, nie wystarczy na to abym był w stanie zapłacić wszystkie rachunki, a moja żona znajduje się na 3 grupie i obecnie poszukuje pracy nie proszę o wiele ale o symboliczną złotówkę na podany przeze mnie adres konta BZ WBK 17-1090-1955-0000-0001-0945-7583 Proszę o pomoc ludzi dobrej woli, jeśli jeszcze tacy są
Chce spędzić te święta jeszcze w swoim domu, jeśli jednak nie będe miał jak utrzymać dom, to utracę dom Wszyscy którzy wpłacą chociażby złotówkę na moje konto Niech ich Bóg błogosławi Życzę wszystkich Wesołych Świąt
Proszę o pomoc , z tego co czytam wszyscy szukamy pomocy od dobrych ludzi . Mam 5 dzieci maż stracił prace ja pracuje ale ledwie starcza na żywność ,zdarza się że nie opłacę rachunków żeby tylko dzieci miały coś do jedzenia .Myślałam że dam rade , ale myliłam się , pobrałam kredyt i ciężko mi go spłacać .Nie wiem do kogo się zwrócić o pomoc . Niedługo święta i w tym roku nie będzie mnie stać na prezenty dla dzieci . Miesiąc temu zmarł mi tata bardzo mi pomagał i przy dzieciach i finansowo , odkąd go nie ma jest mi ciężko .Proszę i dziękuje za pomoc . Alior Bank 02-2490-0005-0000-4001-0009-9640